Wednesday, March 9, 2011

Wahh asyiknya saya...


Asyik..asyik...asyik...

Asyik...asyiknya bercinta..



hohoho tetiba berdangdut lak saya.... bukan asyik bercinta ye..

Tapi asyik berblogwalking....

Padahnya???? Saya terlupa nak dinner... kui3... 

Ni la masalahnya bila saya sedang asyik membuat lintasan hormat kat blog orang...bila terjumpa entri yang menarik mata saya terus fokus... (haiii ada yang nak kena tambah power spek ni) hilang lapar segala... wahh bleh kurus tak nih? kurus la cepat2 sket... ;)


Pastu yang tak bestnya.... exam paper yang sepatutnya saya semak malam ni tetiba leh terbiar lesu cam tu ja... haaa tu mula nak cari penyebab la 2.... tak baik salahkan benda laen... salahkan diri sendiri...awak tu yang asyik sangat 'berjalan' kat blog orang sapa suruh? huhuhu... well nampaknya kena stop dulu la berblogwalking.. nak pegi marking paper la plak... excited nak tau result anak2 saya nih...harap dorang dapat jawab yang terbaik tadi... harap-harap dapat setelkan semua kerja esok sebelum menaiki Air Bus ke KL dan Alor Setar... 

Mau naik bas udara ni...

p/s esok kena call incik teksi lagi sekali...kang dia lupa tunggu saya ari Jumaat cam na nak g epot? huhu

Jangan lupakan saya incik teksi




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

ralit bebeno tecer me,blogwalking ekk.hehe.cikgu..kene bersederhana tau..jgn terlebih..nnt mudah busan..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: okeh... tq.. :) i will... hik3..tq sudi singgah

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan