Wednesday, March 9, 2011

Stop marking paper..jawab soalan ni plak.. :D

1. adakah anda rasa HOT???

T.hari tadi hot sbb panas terik sekarang dah tak hot..boleh?


2. Upload wallpaper pc/laptop korang???
  
  
3. cerita pasal gambar.

Letak gambar sendiri je 2... nak cerita apa yer psl gmbr ni? ohh nak bitau orang yang sayalah tuan punya laptop ni.. hik3..


4.Bila kali terakhir makan ayam??

thari tadi...

5.lagu terakhir yang anda dengar?

 Sunnah orang berjuang - Hijjaz

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag nie?

 Marking paper...by tomorrow dah nak kena siap..balik cuti nnti xpyh pening fikir dah

7.selain nama anda, anda dipanggil ape?

Kaklong, Soidah, Mak Long (selalunya famili la)
Soid, Cik Wan (Kengkawan)
Wan Soidah (Lecturer kat uia dulu..suka sangat dia panggil nama penuh)

  8.Tag 8 orang

1. Nisya
2. norina omar
3. Fid
5. dayah
6. nuha
7.Sue
8. Yatt

9. Siapakah no1 yang anda tag.

 Nisya~ sbb apa saya tag dia? xpe la saya nak tag dia pun kan? haha xmenjawab soklan langsung

10.Katakan sesuatu pada no5.

 Dayah...jeles sama kamu...

11.Orang no3 berhubungan dengan siapa.

 Hahaha.... dengan ehem2nye la... dengan familinya... aishhh soalan apakah ini?

12.Bagaimana pula dengan no.4

She was my ex-roommate in Matric and my ex-classmate in main camp... selalu jugak bagi kata-kata semangat kat saya... :) 

13.Pesanan buat no.6.

 Rajin2 la update blog anda...saya suka baca cerita anda 2.. ;)~

14.Kata2 cinta buat no2.

Ukhuwwah fillah abadan...moga abadi hendaknya ukhuwwah yang terbina ni... cukup cinta x ayt2 ni?

15.Berikan persamaan no7 dan 8

Wanita besi..boleh gitu? very hardworking...

16.Berikan 5 perkara tentang org yang anda tag.

 Polite. Friendly..Selalu singgah kat blog saya.. Good reader, 'gila' on9 

17.persamaan lembu dan kambing.

Haiwan yang halal dimakan..wahh sedapnya

18.Perasaan ketika jawap tag ini

Nampak senang tapi menggagau gak nak cari jawapan esp yang mintak tag 8 orang kawan 2.. takkan nak tag kak zanna lagi kot... nanti sian dia kena jawab soalan yang sama berulang kali.. ihiks

19.Adakah anda tahu yang Rizman tue sengal.

Rizman mana nih? Riezman Kuzaimi saya kenal la


20.Gay or less??

Ngaaa soklan ni pun ada ka??




Fiuu habis dah masa berpoya-poya dalam blog..so boleh la saya sambung check paer students.. ;)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

wah!!! sangat happy akak baca...thanx jwab soklan ni..

tuk no. 18 :) tau x pe..ehehe~~ mmg menggagau tau nk cari idea..huhu~~

Terkini : tengok sape yang kena

~~Ticer Wann~~ said...

hik3.. tq kak... betul 2 mmg jenuh nk cari jwpn..soalan nmpk senang tp nk jwb 2 haishh amik masa gak 2... :)))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan