Sunday, March 27, 2011

Kenapa banyak citer hantu?

Tak faham sebenarnya kenapa bersepah-sepah cerita hantu sekarang ni...

Apa yang cuba disampaikan? jangan mempercayai benda2 khurafat? atau masyarakat sekarang lebih mempercayai benda2 macam tu?... buat cerita lain boleh dak...? Cerita yang mendatangkan faedah... banyak lagi kot cerita lain yang boleh diketengahkan...



rembat dari pakcik Google
Haishh tak tau la.. kadang2 naik bosan bila kat TV and iklan2 semua promote cerita yang macam ni... memang la dulu layan jugak tapi lama2 rasa terfikir balik untuk apa cerita jenis nih?  Kan best ada cerita-cerita cam ni

Tapi kalo tak silap.... dah ada cerita2 jenis ni kat TV Malaysia..cuma kalo bleh perbanyakkan la... :) rasa tenang je dapat tengok cerita macam ni..kalo tengok cerita hantu2 2 rasa nak jerit je banyak pastu tak faham apa... hik3.... (sebenarnya penakut nak tgk cerita antu)

Nak tengok citer ni lah... :))



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

rj Etika said...

Paling latest cite Ustaz Amirul. Best kot. Tambah pulak Ashraf Muslim. ;)

Azroy Bin Kassim said...

tv skrg suka mengajar budak2 kecik takut hantu dari takut Allah..

cite uztaz amirul gak best.. boleh kawin due.. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

rj Etika: yer citer ustaz amirul 2 bleh layan la... even memula 2 cam lembab sket... hihi.... ashraf muslim sangat hensem.. aww smpt lg

azroy: sokong..tv skrg suka kalo bebudak takut kat hantu2 2 (ehh cm tekena kt diri sendiri ja....)

wahh dan2 suka citer ustz amirul ek sbb leh kawen due... :D

Anonymous said...

Admins, hello! here are having problems with your site. malware warning Write me. icq 67446567456

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan