Tuesday, March 1, 2011

75

hanya sekadar hiasan


75? tetiba je.... 

thari tadi dlm dok syok2 bagi penerangan kat students pasal penggunaan articles saya n beberapa orang cegu yang ajar subjek teras untuk tahun 4-6 dipanggil ke pejabat... ahaa ni mesti wat kes ni... kui3.. xda la... kitorang kena attend taklimat/ lebih kepada post mortem MaCS untuk ujian diagnostik yang telah diadakan pada bulan Januari lepas...  taklimat itu disampaikan oleh beberapa orang PPD... debar tak yah cakap aa... sah2 dorang tanya subjek English... haishh risau ngat time 2...

Well sampai kat tahun 6 nyer result dorang cakap English ni ngam2 ja capai target.. means tu satu cabaran wat saya untuk menaikkan lagi/ menambahkan lagi peratusan lulus... sekurang2nya C... fiu fiu fiuu dengar tadi cam nak pengsan dengan segera... last year Alhamdulillah saya dah berjaya menaikkan peratus English and besar harapan pihak sekolah untuk melihat kejayaan saya dalam menaikkan peratus English pada UPSR tahun ini... sebenarnya runsing dah ni... macam yang berlaku tahun lepas memang xlena tido... huhuhu.... 

75%- itulah target sekolah pada tahun ini... and harapnya saya dapat memberikan sedikit sumbangan dalam pencapaian pelajar untuk exam kali ini.... 

MOOD: bercampur2..takut, gelisah, runsing.......


~Gmbr hasil ihsan pakcik google yg bek ati... macihhhh


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

insyaAllah pasti boleh lah..huhu~~

Terkini : Jom join heartbeat

~~Ticer Wann~~ said...

k.zanna: tq2....huhu neves nih... :/

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan