Tuesday, March 8, 2011

Al-Imtihan....



Hari ni sampai Khamis: Exam gerak gempur 1 & Pra UPSR

Esok: paper yang dikatakan agak killer.. English paper... sian i tau.. asal paper i je bebudak merungut...

Dorang memang tak kesian langsung kat ticer dorang ni... janganla merungut..jawab sudah... huhuhu...

ihiks.. tak sedih pun... memang faham dengan kesukaran untuk menjawab subjek ni... tak memasal i sekali pening bila nak check jawapan anak2... kalau anak2 tahun 2 ok la... sebab apa yang dipelajari kebanyakan keluar exam..tapi masalah datang dengan anak2 tahun 6 ni... apa yang dorang belajar dalam kelas tak semestinya keluar exam... pastu mula la terdengar rungutan2 kecil..sebab apa rungutan kecil? sebab dorang takut ticer dorang naik hangin kalau dorang merungut besar2an... cewah..asyik naik hangin ja.... eksen ja lebih...pada hal tak pernah naik hangin lebih-lebih pun.... 

Apapun.... berharap and berdoa semoga semuanya mendapat keputusan yang baik dalam paper ni...dan juga paper yang lain.... di mana ada usaha di situ ada jaya... ye dak? jangan buat ticer cute ni pening kepala dengan jawapan kamu yer..ahaks!! wish u all the best my dear sweethearts... 

 من جد وجد

(Sesiapa yang berusaha dia akan dapat)



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

:: Zanna :: said...

okey!! all da best anak2 tice yer..huhu~~

tice jgn riso sgt insyaAllah dorang mesti buat yg terbaik.. ^_^

Terkini : Blog ni dah tak suci

~~Ticer Wann~~ said...

k.zanna: hihihi riso sket ja kak... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan