Wednesday, March 30, 2011

Saya risau....


Hujan rintik2...membuatkan ingatan aku terbang menuju ke negeri jelapang padi...
waa asal ayat jiwang pelik nih.... erk... kat tempat kamu, kamu and kamu hujan tak? sini baru ujan...sejuk sket bumi nih... malam tadi siap dengan angin kencang lagi..seram gak... 2 yang tak leh tido 2... bukan sebab cerita Incik Khalis ni... wahh nama awak glemer ari ni... hohoho.... jangan marah aa...

Semalam berjiwang karat ngan ustajah... aitceh... ustajah ke? ehem2... hoho ye la ustajah la... risau jugak keadaan kat sana... hujan lebat tak berenti ditambah ngan ribut... baca paper tadi keadaan di 3 negeri agak teruk..,.. risau lak den...

Doa saya: moga semuanya selamat......



:. kenapa cikgu tu tumbuk kepala budak tu? huhu kenapa? (Sinar Harian edisi Utara)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Farhana Jafri said...

ksian mereka.. kat sini hujan pon pling sejam.. xd la lebat.. bhagian utara ngn pntai timur je kot.. trngganu pon dh bnjir skrg ni.. tke extra care okay :)

jemput singgah sini ANASAURUS :)

~~Ticer Wann~~ said...

Farhana Jafri: ye..memang kawasn2 tertentu dh mula banjir... risau jgk kenang mak ayh kt kg..harap semuanya ok.. tq sudi singgah

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan