Monday, March 21, 2011

15032011

cupcakes saya untuk dia

Alhamdulillah pada tanggal 15 Mac lepas saya telah pun menukar status saya.... 

Sampai sekarang pun saya seolah tak percaya... macam mimpi pun ye jugak...

Tak sangka cepat betul masa tu.. 

Moga dipermudahkan semua...dilindungi dari segala kesulitan... moga bersatu dalam rahmat Ilahi... InsyaAllah

dah dapat cincin baru..yeayy



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

mykhalis said...

wahh..tahniah2... semoga panjang jodoh sampai ke anak cucu..

latest entry di blog khalis : tutorial wat link dalam komen camni..cam yg korang baca nie

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: mekaseh...amiin... hrpnya mcm 2 la... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan