Friday, May 27, 2011

yehaaa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Aumm cak.... :) hehe.. hepi tak Ticer? mesti la hepi.... sebab? English paper dah selamat ditandai dengan jayanya...namun begitu kertas Pendidikan Sivik dan Kajian Tempatan masih belum ditandai lagi...huhuhu ada sesiapa nak hulurkan bantuan tak? tak ada? huhu tak pe la.. Ticer buat sendiri... 

Semalam tak dapat nak buat lintas hormat kat blog orang lain sebab lappy dah disimpan dalam peti besi beg... malas dah nak usik.. nanti nak kena keluarkan harta karun barang-barang yang lain... Pagi tadi sesi persekolahan tamat awal... syukur alhamdulillah.... seawal pukul 10.30 pagi Ticer bergegas datang ke KK.. alhamdulillah syukur ada teman yang ofer untuk hantarkan Ticer ke airport... 

Sangatlah awal Ticer sampai... padahal flight pukul 6.30 petang... dah la sorang-sorang.. huhu...sementara menantikan masa berlepas nanti Ticer melepakkan diri di satu tempat yang best... kalau ikut tu nak je bergolek-golek ke kiri dan kekanan..namun tetiba pulak penuh... 

Ohh yaa...nanti kat kampung Ticer terpaksa kurangkan aktiviti jejak menjejak dan meng-update entri disebabkan line kat kampung kurang kelajuannya... tapi cam na pun korang jenguk-jenguk la jugak blog Ticer tau... cuti tak lama.. 2 minggu je ihiks... 

Doakan Ticer selamat tiba di KL dan Alor Setar ye... 

Perjalanan jauh tak kurasa
Kerna hati melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata...

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit yang tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira...

Hohohoho balik kampung
Hohoho balik kampung
Hohoho balik kampung
Hati girang.....

Poyo kan? ngeee.... excited terlebih la pulak...

:.. Indak sabar mok jumpa ustajah and ustat di hati J 


Tempat lepak Ticer...


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

Mila Ahmad said...

mila penah solat kt surau KLIA best :)

~~Ticer Wann~~ said...

Mila: KLIA memang best... yang ni KKIA :)

CikAizA said...

ermmm masa aiza dok jauh pun macam tu gak... hahahah... samalah kita...

Cik Puan Izan❤ said...

seronoknya diaa...selamat bercuti... jgn lupa jengok blog tau...ni pun dah sunyi..mungkihkah ramai yg sudah bercuti...xkanlah semua cikgu...yer dok...huhuhu...makin sunyilah lepas ni...

teyn teyn said...

mari tolong tandakan paper tu biar semua dpt A. hehe

teringin nak jd cikgu jugak :)

mOon jOhari said...

...owh lupa lak esOk strt cti sekOlah...byk la undangan jemputan kenduri nnti...

selamat bercuti ticer...

ArulchelseA said...

ok..selmt smpai...

cik sakdi said...

oh ticer nak balik kg eh.. meh sini paper sivik kite tandakan.kitee ni bersivik tinggi orangnye.kehkeh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

go go ticer.. tu je bantuan yg mampu di beri. kekekeke

adwafarahin said...

semoga selamat perjalanan ticer ^^

cik azeya said...

selamat semuanya sayang. :)

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Aiza: :) biasala kan... excited terlebih... hehe

Cik Puan Izan: InsyaAllah akan cuba luangkan masa jenguk blog

Teyn Teyn: semua dapat A? nanti terus jadi cekgu favorite yang disayangi...

Moon Johari: ha'ah banyak undangan.. tak menang tangan dah ni...

Arul: thanks..alhamdulillah selamat sampai

Cik sakdi: boleh? ok ok bak address.. nanti Ticer pos

Cik Lekit: itu jer? adoii... haha..anyway thanks

Adwafarahin: alhamdulillah sampai sudah

Cik Azeya: thanks dear.. sampai sudah :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

KKIA memang best Ticer . hehe . oke , selamat bercuti Ticer ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: thanks...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan