Tuesday, May 10, 2011

Hip hip horayy

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Haippp korang... ape kabar..? dah lunch? malas nak update tapi jari jemari ni gatal nak menaip... cewah... pagi tadi time rehat semua guru dipanggil ke mesyuarat.... mesyuarat apa?
biasalah mesyuarat hari guru... next week kan hari guru.. tolong bagi hadiah kat saya cepat.. ;)

Tahun ni ada acara kat padang pulak... telan liur jugak dengar... mana taknya bila dah kat padang sah-sah la gelap gulita kulit yang dah sedia gelap ni... wuuu.... baru je berniat nak menjaga kulit untuk masa depan... hohoho..ayat sangat entah apa-apa... 

Tadi dah dapat pembahagian tugas... as a class teacher I've to monitor my students on that day.. haishh hope that they will not make my head spinning 3600.. ;) hik tadi pun ada jugak tawaran terbuka pada orang yang nak jadi MC.. dan-dan ketaq... ye la mana tau tetiba naik lagi nama saya macam last year... menggagau pepagi buta tu... huhuhu bukan tak suka jadi MC tapi...saya ni gemencuak... syukurlah tadi dorang pilih orang lain..horayyyy....


Ini bukan Ticer... Google yang kasik
Emm erk pastu ada cabutan nama untuk pertukaran hadiah sempena hari guru minggu hadapan... saya dapat nama lelaki..wooooo sangat tak tau nak beli hadiah apa untuk orang yang sangat bertuah tu.. any idea? jangan la mahal sangat... bagi cadangan iphone ke DSLR ke memang tak mampu ler nak bagi... hoho... so..nak beli apa ehh?? zzzzzzzzz

:.. Sukaria rasa di dada bila tiada nama menjadi juruacara... walawehhh...saya boleh senyum sampai minggu depannya.. ;) dan harap sampai bila-bila bukanlah saya orangnya.... ;)


:.. Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara

Yang sangat suka-suki,


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

11 geng suka bebel:

mykhalis said...

jgn hepi sanagt.. nnt last2 minit mesti ada pertukaran jugak..waahahhaha.. hadiah? orang asyik melancong je..takkan takde hadiah..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: waa jangan la cakap camtu... sangat tak mau nih... melancong habiskan duit...bukan melancong beli hadiah.. haha pen merah 40 batang cukup kot.. ;)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

meriah ler minggu depan dengan hadiah...bwk plastik besar tau nak isi hadiah... :p

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Puan Izan: begitu lah hendaknyaaa..haha... yang 2 thn lepas pun dah penuh lemari nih... kena pos blk semenanjung la separuh

mOon jOhari said...

beli mug suda....hehehehe...adik mOon yg bOngsu suka amek hadiah2 yg kawan2 mOon hadiahkan dulu pas2 dia bg kat cikgu dia...sesuka ati ja...budak2...xpelah...2 tanda dia mhargai cikgu dia...

dayang said...

bagi hadiah pen kot kak..sy pun tak tau lelaki ni suka apa. hahaha..nak wish awal2 lah, selamat hari guru!

~~Ticer Wann~~ said...

moon: mug? hmmm boleh jugak kan... hihi

~~Ticer Wann~~ said...

dayang: haha... tu la pen merah 40 batang..ok la kot tu kan? ;) selamat hari guru jugak buat dayang :)

**::CIKNUURUL::** said...

hehehehe,.sme la kite,.asl khamis je ade msyuarat,.ape lg untuk hri gru la,.hehe,.tp km xde acara pdang,karoke je acra plg mletop skali skang nih,.hehe,.oohhoii,tetibe ade prtkrn las minit,ha ape cer ticer?,.haha,.nsib la ye,.on the spot ni mmg kje ckgu,.huhu,.

~~Ticer Wann~~ said...

CN: hoho ni sama macam khalis la nih... kuikuikui tak de kot..kalau ada purak-purak sakit purut... kuikuikui

Anonymous said...

bg t shirt yg tulis i love merapok..hahaha :p

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan