Monday, May 2, 2011

Royal Wedding

Assalamualaikum... Salam Sejahtera

Ni apa hal pulak?
Royal wedding dah lama lepas bhai....
Aiseh...ketinggalan ketapi ke apa Ticer nih...
Mesti ayat tu yang keluar kan? kan? alaaa ngaku je la...

Bukan nak ulas pasal royal wedding tu pun sebab saya tak tengok langsung....
Sebab apa? TAK MINAT.. 
Orang lain minat?
Laa tak apa la... hak masing-masing la kan....ihiks!!

TAPI... saya tertarik dengan  gambar ini... jeng jeng jeng.... (Putera Henry?? Erk please...)

YDP Agong dan Permaisuri Agong
:..Sweet kan? Terpikat dengan pemakaian Permaisuri Agong...


Yang sentiasa sweet,




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

Far8 budak baik said...

hahaha..lmbt betol ni..
ni jugak dy..hak3..
cikgu..ti kawen wat la ala ala
mcm ni ngahaa =)

~~Ticer Wann~~ said...

Far8 budak baik: boleh.. awak sponsor okeh?

Ini Kisah Tia said...

ticer , ni royal wedding orang putih tu ek ?

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: ha'ah... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan