Wednesday, May 11, 2011

Rasa macam nak............

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Nak apa? mesti korang tertanya-tanya kan? tak de pun? alaa ye ke? malunya Ticer... tak ada orang nak tau rupanya... huhu... sedih 3 minit... 

Sebenarnya dah lama nak melakukan aktiviti bahaya best ni... tapi selalu tak berkesempatan.. kalau g jenjalan kat One Borneo pun hanya mampu melihat saja... wuuuuu... bila la dapat lepaskan keinginan yang tiada taranya nih... 

Aktiviti pertama: jeng jeng jeng


Cer cari mana Ticer... 
Memanah. Ticer mula berkecimpung dalam dunia memanah ni masa kat U... memula tu wat dekk je time kawan-kawan ajak... lepas kena sekali hah hamik ko gian terus... Luka? Lebam? ohh itu biasa... tapi sedap beb..kenangan tu.. teringin nak memanah hati arjuna balik... bila la gamaknya berkesempatan ni... 

Aktiviti ke dua...jong jong jonggggg
Tak nampak muka..Ticer kan pemalu...:p
Boling. First time main masa kat IPG...release tensen ngan kawan-kawan sekelas... lepas tu terus dipilih wakili kelas dalam tournament boling selepas sorang member yang sepatutnya join competition ni tak dapat join... terus dapat piala yop... tak ke hebat tangan Ticer nih... *perasan dah....teringin jugak nak main yang ni... huhuhu... tapi bila nak main pun tak tau la.. ada orang nak join tak ni? Hukhukhuk... tapi tak ada la sehebat Bro Ery Miss Tira ni...


Lagi? lagi? nak masuk kelas menjahit.. huahuahua.. ni cadangan dari Miss Tira dan Tia.. Erk..akan dipertimbangkan.. (tu lah dulu ustajah mama nak hantar ke kelas tak mau sangat...padan muka) 

Setakat ini rasanya itu sahaja keinginan yang bertamu di hati... dua aktiviti yang disertakan dengan gambar itulah yang saya nakkkk sangat-sangat... :D

:.. Bersukan kan menyihatkan badan... :D




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

10 geng suka bebel:

norinaomar said...

akulah orang yang tarik diri tu..sebab perjumpaan rumah sukan ke hapa ntah..mengong betul..

~~Ticer Wann~~ said...

noi: emm tu yang ko kena g camping tu..apa namanya...

Ini Kisah Tia said...

its okey , maybe next time u can learn . hehee ..

oh yeah , about the one borneo ? teacher , are u in kota kinabalu right now ?

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: i'm at Lawas dear.. sometimes I go there to buy something / to hip hip hooray with my friends.. are u at KK?

norinaomar said...

Camping?Seriously I can't remember at all..Seingat aku time tu ada perjumpaan rumah Ungu.Apa-apa je lah..

http://noipunyablog.blogspot.com/2011/05/siapa-yang-memulakan-trend-bertunang.html

~~Ticer Wann~~ said...

noi: ya ka? haha bukan KAGUM ehh..? kuikui... ehh betul la tu kot.. KAGUM kan sem terakhir kat IPG time tu.. adoii... lupa plak...

aku terjah ko sekarang!!

Ini Kisah Tia said...

nope ! am in Sandakan right now at my hometown . am only studying there . i love to go one borneo ;) Lawas ? Is it in Sabah area ? am sorry , am not expert about most of place ..

Miss Tira said...

Waaa, Ticer Wan pun terrer juga main bowling ya. Hebat tu. Siap tahu memanah lagi. ^^

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: ohh... Sandakan... wanna go there one day.. Lawas in Sarawak..border of Sabah...

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: haha terer tak terer sangat la... nak dapat strike tu boleh bilang ngan jari la.. memanah tu pun ikut nasib gak... time dia menyimpang tu jatuh ke tanah jugak.. ;)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan