Tuesday, May 10, 2011

Nasib baik dia hantar...kalau tak....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Mengugut! Biar lah... dah lama bersabar....

Apa kes ni? kes terpencil je pun... cuma bila difikir-fikir mampu membakar jiwa yang sentiasa sejuk nih... haha... sejuk ke jiwa anda Cik Ticer? 

Sebenarnya ada sebelum ni Ticer hangin dengan tailor yang buat langsir untuk kelas Ticer tu... ye la ye la.. tau korang tak ingat dan tak penah baca pun... jap nak cari entri Ticer tu... ahaa dah jumpa.. tekan SINI BANYAK KALI. Malam tadi time saya tengah bersantai-santai mau melayan cerita Juvana (wow Zahiril Adzim yang hensem) tu saya dapat satu SMS dari tailor ni lah... katanya langsir saya dah siap... sejuk sikit hati.. pastu katanya lagi esok (hari ni la tu) dia akan buat delivery..cewah ada delivery jugak.. keh keh keh... so dipendekkan cerita saya pun bagi direction yang tak betul kat dia... muahahaha biar dia sesat....

Incik Google yang kasik
Pagi tadi time saya tengah berlagu dengan students saya ada orang datang ketuk pintu kelas... yaaa tailor itu lah... hah nasib baik datang hantar.. kalau tak memang kena bako la... huhu... memang la bisai (cantik) tapi dek kelambatan dia membuat kerja menyebabkan saya sedikit kureng.. lepas ni memang takkan hantar lagi dah kat situ.. cukuplah... :( Anak-anak sangat bersemangat tengok tabir kelas mereka... namun umi...?? huhuhu...... 

:.. Cuba belajar menerima semua ini dengan hati yang tenang dan minda yang terbuka...... 

Yang tak reti menjahit,


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

17 geng suka bebel:

Knight of Night said...

don't let the small things hinder your real mission and spirit my sis...=)

~~Ticer Wann~~ said...

Knight of Night: I'm a little bit upset... hope this bad thing never happen again in my life.. really hope that

adwafarahin said...

haaa sebaik hantar..
kang kene bako ngan ticer wann sape nk jawab

hehehee

~~Ticer Wann~~ said...

adwafarahin:haa tu la pasal... nasib baik la.. kalau tak glemer ticer masuk tb

Miss Tira said...

Huu susah ni Ticer Wan. Nampak gayanya Ticer Wan kena belajar menjahit juga ni. Hehe.

Ini Kisah Tia said...

why dont u try learn to sewing sis ?

pss teacher , am trying to learn type words in english . correct me if am wrong ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: adoii... ni kalau Mr ABC baca senyum sampai ke telinga la nih... hohoho.... jahit ikut suka hati buleh la.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: ur English is good for me.. nothing much to worry.. wahh really happy that u reply my post with English.. am proud of u sis.. :))

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: actually I can't do the thing that need me to focus/ concentrate more i.e sewing... prefer to cook rather than sewing.. :D

nelly said...

kalau tak datang , kita bako !

~~Ticer Wann~~ said...

nelly: haha ye bako bako

Ini Kisah Tia said...

ohh , thats mean u can cook very well . hehe . may i know , where actually u coming from ? ;)

Arpiiz said...

eh, patutnya kalau lambat tu kena mintak bayar kurang..heheh

ZWAN SABRI said...

Tula ticer.. zwan pown camtu jugak.. klaw da dapat servis yang x mcm diharapkan, zwan x akan pi dah kat kedai tuu.. HUHU

MySuaraBlog: Hormon Testosteron Penting Untuk Lelaki

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: muahaha... I can cook instant noodles well.. ;) ahaks! I'm not so good in cooking actually but it doesn't mean that i can't cook.. :D i'm from kedah... u are sabahan rite?

~~Ticer Wann~~ said...

Arpiiz: ha'ah dah mintak kurang dah... :Dtapi macam tak berkurang apa apun...

~~Ticer Wann~~ said...

Zwan: huhu upset sangat sebab servis macam tu.. nak tolong orang tapi orang buat camni plak.. wuuuu...serik serik

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan