Sunday, May 29, 2011

Barca juara ke?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Selamat pagi.... huhu maap la tak dapat nak berblogwalking malam tadi.. Kazen plan sikit punya baik... tengah malam baru sampai balik... semalam keluar ke Seremban.. wahh kenangan masa kat IPG terus segar diingatan... sebelum tu lunch kat Labu... wahh terbaekk..dah lama kot tak makan masakan kampung macam tu... then lepas setel urusan kazen kat PD terus ke KL.. adeii pejam mata kat jalan TAR... takut tergoda dan digoda.. cam nak pengsan je tengok tudung... ngehngehngeh... pastu terus ke I-city... adoii tak bawak kamera..so tak dapat nak posing... 

Malam tadi ada perlawanan akhir piala UEFA antara Manchester United dan Barcelona... sebenarnya terlupa pun pasal tu.. lepas dengar radio time dalam kereta tu baru teringat... 

Keputusan? ala mesti korang dah tau kan... Ticer sokong sapa? haishh Ticer sokong team yang menang la... ahaks... Manchester United Barcelona menewaskan Manchecter United 3-1 sekaligus mengangkat pasukan itu selaku juara UEFA 2011... Tahniah pada pasukan tersebut... dan tahniah jugak pada penyokong pasukan itu.. pada penyokong pasukan yang tewas jangan aa sedih-sedih.. rileks sudah.. adat la permainan kan.. MU saja je nak bagi peluang kat Barca tu... ihiks.. ;)

Ihsan Google

:.. okeh nak gi menyelongkar dapur kazen jap.. nak tengok apa yang boleh dimasak.. jom korang... (macam betul je nak masak... betul la nak masak... masak air.. ahaks!)


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

mykhalis said...

wekkkk..tak heran.. bola kena tangan tak dpat penalti..hampeh betul!!

Syuxer said...

x suka kekalahan pagi tadi hukhuk..sedih :*(

ArulchelseA said...

tk pe tahun depan chelsea lak masuk final..kihkihkih...

adan said...

man united kalah buat saya lambat g kerja.. tak bersemangat langsung..

haish.. tak suka ngan refere..

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . apa lah dorang kat atas ni . pasal bola tak bersemangat ? wah2 ! kritikal , kritikal .. hee ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Khalis: hahaha.... jangan marah... nanti MU cuba lagi....

Syuxer: ngehngehngeh...dahsat!! rileks2 la.. :)

Arul: chelsea? erk..boleh ke?

adan: wahh ni betul.betul frust nih... ihiks

Tia: haha.. ntah la Tia.. memang tahap kritikal..

qasehraihan said...

hehehe..ye barc menang!!!
saya tgk ni..bengkak mata..
mklumla kita kan cuti..kan kan kan..


hai ticer... lama xonline..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

~~Ticer Wann~~ said...

qasehraihan: tak tengok...coz keletihan mengukur jalan sekitar i-city :D

sapa penghutang tu? nak tau nak tau

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan