Tuesday, April 12, 2011

Ada pengumpul gambar pulak....

Assalamualaikum n salam sejahtera...

Hmm... ari ni kelas sikit ja..so ada masa yang terluang dapatlah setelkan keje yang terbengkalai dek gangguan kesihatan semalam... sambil2 tu berblog jogging jugak kat blog2 orang lain... terjumpa 1 entri yang menarik...

Ada entri saya yang penah saya ceritakan pasal privacy. Tak ingat eh? ke tak penah baca? huhu sedihnya... ok2 tak pe..yang mana yang tertinggal entri saya yang tu leh check balik kat  SINI

Saya baru tau selama ni ada group nih....




Ha...amacam? tekejut tak? Tak tau la apa motif dorang wat group ni... and ada yang like.. tapi bagi saya emm macam tak kena ja bila grup ni ada kat fb... ke korang rasa ok jer kalo dorang promote gambar kita yang bertudung nih? wajar ke tak muka kita ni jadi tatapan umum? sapa yang berhak tatap kita sebenarnya?

Bahaya tak? korang rasa cam na? siap ada blog yang memuatkan gambar wanita bertudung yang dorang curik.... haishh

If nak tau apa yang dorang bincang dalam grup ni boleh ke blog Pengumpul Gambar Awek Bertudung

:. Makin maju manusia makin banyak fitnah... so berhati2 lah.. jaga diri kita semua.. tepuk dada tanya iman... kita bertudung untuk menutup aurat kerana itu salah satu tuntutan agama tapi sedih bila keadaan jadi macam ni... 





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

11 geng suka bebel:

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

menakutkan pulak bila ada yang ambil gambar kita buat tatapan...huhuhu...

~~Ticer Wann~~ said...

izan craft: yeap 2 la psl... haishh xselamat lah kita skrg ni

mykhalis said...

hahha..khalis nak promosikanlah group nie..blh tak?

Blog terbaik

Mnutup aurat tapi berbogel??

Ada apa dengan dara

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: hahahahampeh... silakan.. :p

Miss Tira said...

Lepas tu ada pula group Pencarian lelaki sweet dan Awek bertudung. Boleh main like like gambar pula tu. Apa kejadah semua ini.

P/s: Maaf lambat BW sebab sibuk sikit :)

Miss Tira said...

Setelah disiasat page ni saja nak kenakan pompuan bertudung bajet hot. Dia ambil gambar perempuan yang masuk page like like gambar tu. Hahaha. Dia kata "Kalau kau marah gambar kau masuk sini sepatutnya kau kena marah gambar kau pergi tayang-tayang kat orang lain lepas tu siap suruh orang like lagi".

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: yg grup lelaki sweet and awek bertudung 2 dh tau dah..penah tgk...jadi cm tertanya2 jgk apa motif group 2....

i think so... mmg dorang nak kenekan pompuan bertudung...so kena sama2 la beringat.. jgn sbb taksub nak org like gmbr kita so kita pn merelakan diri g upload gmbr kt situ...huhu...

ieda said...

sib baik akak privatekan pic2 akak kepada teman2 je :)

gile nie huhuhu

~~Ticer Wann~~ said...

kak ieda: 2 la kak..makin seram lak... huhu sy pun sama kak...private utk kawan2 jer... :) tq sudi singgah

Azroy Kassim said...

mmg tak elok la.. tgk la gadis bertudung possing bagai nk rak.. mmg tak manis..

~~Ticer Wann~~ said...

Azroy: 2 la...apapun kena pandai jaga diri...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan