Sunday, April 10, 2011

Wartawan ni memang la....

Terkejut! tu yang saya bleh gambarkan time tengok Melodi tadi... hoho tetiba leh layan benda2 yang tak berlimiah lak hari ni..cewah...ko ni kalo nak cover sket punya baekkk....

Story lain memang saya tak ikut sebab time tu saya wat kerja sket... bila dah dekat nak habis and perut terasa lapar baru la saya keluar lepak kat depan tv... nak tengok tadi pun sebab ada JIMMY SHANLEY... ngee... 

haha suka katun ni


Apa masalah 2 idak la saya mau tau... sebab hanya dengar sebelah pihak Jimmy je kan... tapi yang paling bengang 2 apehal wartawan 2 tanya pasal hal 'dalam kain' semua..? perlu ke tau? perlu ke korek sampai cam 2? wartawan ni xda rasa malu ehh nak tau benda2 cenggitu? sian gak kat Jimmy..terkulat2 malu dia nak jawab... 

Jadi 'bodoh' rasanya sebab leh p layan melodi... hadoiii.... isu len bersepah tapi leh fokus benda 2... ni budaya kat Malaysia ke? 

:. ni kesan dr penyebaran video xxx 2 kot yang bleh selamba tanya isu 2 kat orang? haishh



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

norinaomar said...

Harini tema aku menanges,1st-kucing aku sakit lepas kegugurran..2nd tengok Nona yang pasal husband dia mati kena hempap pokok..sedih

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

wartawan xde kerja dan cari kerja mcm tulah jadinya...^___^

~~Ticer Wann~~ said...

noi: memang menyayat ati la td... aku pun tahan sebak je tadi...

~~Ticer Wann~~ said...

izan craft: keja len byk lg kot...agaknya dorang suka cari isu yang konon hot ni kot... haha

Arpiiz said...

huih, bunyi macam marah bebenor ni..^^

Nur Hanani said...

hmmm tak tengok pun melodi...tak sempat. sian gak Jimmy ni.. :(

~~Ticer Wann~~ said...

Arpiiz: indak le marah... cuma kesal... bunyi je cam marah..haha

~~Ticer Wann~~ said...

kak hanani: yer memang kesian pun kak..idup cm kucar kacir sgt dh... :) xpe ada hikmah disebalik 2.. :)

nuha said...

aku tgk gak.. tapi tak ambik port sgt.. coz dok lyn crt korea time tu.. tp ade la dgr gak soalan tahap 'bodo' tu.. yg tanya tu pun sama 'bodo'

~~Ticer Wann~~ said...

muha: hahaha aku termasuk dalam kategori 2 jgk aa sbb dok p tadah telinga dengar.... citer korea ape weh?

qasehraihan said...

kadang2 wartawan ni wat keje secara xpatut..hoho

~~Ticer Wann~~ said...

qasehraihan: hmm... smpi ilang adab smua punya nk tau cerita..haishhh

padlie said...

wartawan ni kerja dia nak berita sensasi.. cerita2 gitu la yg sensasi skrg..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

~~Ticer Wann~~ said...

padlie: dosa pahala tolak tepi yang penting dapat topik yang hot and sensasi untuk ditygkn kt tv.. :/

Miss Tira said...

Malas nak layan melodi ni. Dari dok terjah artis baik terjah menteri-menteri yang bergedik dekat kelab-kelab malam.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: nak wat camna dorang tak wat terjah menteri..dorang wat terjah artis jak... hihi

chentaNUYU said...

wartawan memang sengal!

~~Ticer Wann~~ said...

Nuyu: hihi... 2 je la keja dorg kot...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan