Tuesday, April 26, 2011

Limitless

Dah layan belum? Boleh terasa nak tengok sebab ada Robert De Niro ngan hero yang very the handsome (muahaha)...



TAPI...sangat seksa menunggu habisnya filem ini... tak tau la korang cammana... cerita yang tak berkembang pesat pun... asyik kona kot situ ja... haishh...

Sinopsis? hero ni penulis buku.. dah lama diberi tugasan tapi tak siap lagi buku tu.. so bekas adik ipar dia perkenalkan satu ubat yang memang merubah hidup dia.. makan sebijik ja memang idea mencurah-curah... lepas tu dia jadi ketagih la..perlu bergantung pada ubat tu... sampailah satu masa macam-macam hal berlaku kat dia... nak tahu lebih lanjut silakan tengok... :D

:..moral of the story, jangan bergantung sangat kat ubat tu nanti rosak diri sendiri.. 



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

nmpk mcm best jer citer ni..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Miss Tira said...

Tang kona kat situ macam roundabout tu yang letih tu. Haha.

~~Ticer Wann~~ said...

Waalaikumussalam.... blade edge: nampak macam best?? lain orang lain selera..hmm try la tengok.... :D

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: haha... try dulu tengok... :D

Nurul Ashikin said...

cikin dh tgk cite ni last week. 3.5/5 ckin bg. jenis2 cite cmnie, bg cikin cite UNKNOWN tetap best! cite sourcecode ok jga. :)

~~Ticer Wann~~ said...

Nurul Ashikin: ekk? itu la saya cakap jenis selera orang lain-lain... saya jenis action movie yang ala-ala berdarah tu suka la.. ngee... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan