Sunday, April 10, 2011

Santai2 jap...

Stress nih... menulis RPH start dari kemarin (semalam. kemarin 2 orang utagha yang guna) sampai la (sekarang) ni tak siap2 lagi... amende la makcik ni wat gamaknya ehh...

RPH punya la senang...copy jak dari HSP/ Yearly Scheme of Work 2... haishh 2 pun tak siap... Sok kena submit kat bos...tak siap kang kena babab baru tau.. Pastu 1 lg stress sebab jawab kuiz banyak salah.. haishh

Okeh tadi time bersantai-santai di tepian pantai FB saya di tag oleh sorang member kat 1 video baekk punya... so saya pun enjoy sakan la tengok... memang la sangat best... jom enjoy seround sambil minum ipoh white coffee.. :))





:. nak try wat video cam dia jugak la.. :D berangan la kamu ni



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

Miss Tira said...

Matlufti memang vlogger terbaik seangkatan dengan Anwar Hadi tapi lagi minat Matlufti. Hehe.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: eh? hihi sy mn2 pn lyn baekk punya :))

mykhalis said...

ada isi dan maklumat.. dalam 4 minit tapi ada dekat 5 point penting dia kasik..suka ahh

Arpiiz said...

sebelum tengok video ni, kenalah komen dekat entry ni..hehehe

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: kan? jenguk2 la video dia yg len.. kelakar tp ada point..

~~Ticer Wann~~ said...

Arpiiz: haha...sila komen banyak2.. :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan