Wednesday, April 27, 2011

Dapat award nih.... mekasehh

Waa.. lama gila kot dapat award ni..tapi lupa nak canang satu dunia... ecehh...




1. Post linking back to the person that gave you the award

2. Share 7 random things about yourself
3. Award 15 recently discovered blogs
4. Drop them a note and tell them about it

Rasa bertuah ada orang bagi award ni.. yeayy lompat bintang sikit...

1) Post linking back to the person that gave you the award
I'll do it once after I finish typing this entry (am I typing in English? Waa so impress!! ahaks!)

2) Share 7 random things about yourself

a) I'm an English teacher for almost three years in Sarawak
b) The eldest in my family (manja lagi gitu..bluekk..)
c) A wife to be to my Mr. ABC (poyo dak?)
d) Like to read, travel, writing and......shopping ahaks!!
e) Erkk apa lagi entah... sorang yang suka bercakap bila dah ngam ngan orang
f) pakai spek masa form 2 gara-gara gatal nak membaca jugak dalam cahaya yang suram (haa ustat tak bagi baca dalam gelap nak baca jugak..kan dah dapat balasan)
g) ketegaq a.k.a degil :D

3)Award 15 recently discovered blogs...
Aiyak.. 15 ka? banyak nya... huhuhu... 

f)
-
-
-               rakan-rakan blogger yang selalu singgah kat blog saya..ambillah award ni ye... 
-
o)
  
Sekali lagi terima kasih pada Sis Ariezah sebab sudi berikan award ni pada saya :)

Syukran jazilan ya ukhti... :)




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

11 geng suka bebel:

CT NoArIzAh ArIs said...

Teacher.. tahniah dpt award dr sy..hehe!!

psst... suami org sarawak gak ke ??

~~Ticer Wann~~ said...

Ct noraziah: tak da la...orang senegeri jugak :)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

macehhh...^__^ ingat jugak dkt izan yer... :)

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Izan: Insya Allah sentiasa ingat kengkawan

Bro Ery said...

Terima kasih ye. Nanti kami ambil :)

Miss Tira said...

Terima kasih. Tak sangka Tira pun ditag untuk menerima award ni. Padahal blog Tira tak ada apa-apa yang istimewa pun. Hehe. Sekali lagi terima kasih ye :)

~~Ticer Wann~~ said...

Bro Ery: ye sesama....

Miss Tira: sama-sama... ehh blog Tira best la.. ada info berguna... lovely blog tak semestinya ada blink-blink...simple pun ok kalau mendatangkan manfaat pada pembaca... ;) terima tau... :))

Azzah said...

salam,eh nama saya ada yek,sori lambat tau.terimakasih banyak-banyak

~~Ticer Wann~~ said...

Azzah: ada... sama-sama.. :))

norinaomar said...

cemana nk amek ni tak reti aku

~~Ticer Wann~~ said...

ala ko copy je award tu tepek kat blog ko..pastu wat cam aku wat

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan