Thursday, April 21, 2011

Facebook oh Facebook...

Dah lama dah video ni tapi baru tergerak nak share... FB adalah satu agenda untuk menelanjangkan kita.... sokong tak? ke tak sokong?

Saya tak kata kat sapa2 yer...saya sendiri pun lebih kurang la ni... so sama2 kita beringat ok.. 




:. Tepuk dada tanyalah iman... ada sebab kenapa nasihat demi nasihat dikeluarkan untuk pengguna2 FB..berhati2lah.... :)) jangan hanyut dengan teknologi yang tak bersempadan.... wallahua'lam



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

atiey azha said...

yee . kebanyakkan tiru cara barat dah .. saiz baju macam bertukar dengan adik ..

~~Ticer Wann~~ said...

itulah yang sedihnya..xda salah nak berfesyen tp biarlah ikut apa yg dh digariskan

mykhalis said...

serius?ini ceramah ke khutbah??sempoi giler..khalis suka..senang faham

~~Ticer Wann~~ said...

khutbah..best kan? sangat menarik

Miss Tira said...

Ambil perkara ini sebagai ikhtibar untuk kita perkuatkan apa yang lemah.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: ya begitulah adanya... :)sama2 ingat mengingati...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan