Saturday, April 9, 2011

Kuiz...nampak senang tapi...??

Seawal kul 5.30 pagi tadi saya tercatuk depan Miss Lappy menjawab soklan senang tapi susah mencari jawapan yang dicreate oleh Ayah Sayf Muslim
Memang menggaru gak kepala...gila wohh soalan dia... apepun sangat enjoy... rasa kembali zaman kanak2... kembali zaman sejarah..kembali mengenang kegemilangan bola sepak Inggeris....pastu masuk bab2 hukum.. memang pelbagai la soklan kuiz dia 2...
susah oo soklan 2


Dari 10 soklan yang betul2 kompom betul 4 soalan ja.. hadoii...ni kalo peksa ni dh kira tahap fail dah ni...:))

Apepun sangat enjoy..disamping suka2...dapat juga menajamkan ilmu agama yang secubit cuma ni....

:. Incik khalis..len kali nak wat kuiz bitau la topik apa..leh wat revision dulu...hoho



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Miss Tira said...

Hohoho, samalah kita.. Tira pun gagal tergolek melintang pukang. Ntah paper je jawab. Hehehe. :p

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: memang tergolek ni... fail terus..dapat D.. wuuu

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan