Thursday, April 21, 2011

Nak miming....

Ada bantahan? nak wat miming nih... pastu nak upload video... ngee... setakat cakap bleh la ticer nih... wuu problemo betul la bila ari Khamis ni... bukan masalah kat hari pun... semua hari adalah sama. sekarang ni masalah kat diri sendiri... huhuhu.. asal hari khamis je mula la otak ligat berputar dan berpusing..mencari dan mencari...

Nak ajar Muzik..tapi lagu apa ntah.... lagu ni bleh??


Lalalala....jom nyanyi.. :)


:. tetiba teringat senamrobik time join program dulu.. wat dalam kelas buleh? ngeee




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

norinaomar said...

nak jadi macam cikgu Shida dari Parit tu kah?no no don't ..

~~Ticer Wann~~ said...

Noi: hohoho aku ingat nk wat cenggitu gak la... tp nti glemer sgt lak..kui3...

mOon jOhari said...

x yah buat miming...cikgu shida dh mendahului...ke ticernak jadi pesaing cikgu shida? hehehe...jangan la (nada memujuk ni..!)

~~Ticer Wann~~ said...

Moon Johari: hahaha indak ku mauuuuu..... guna suara sendiri la.. lawan ngan cekgu Heliza lak.. ;) kompom hujan..

atiey azha said...

lah , dari pelepah pisang ke kuda yang ayah dia buat ? macam kayu jek . hehee ..

~~Ticer Wann~~ said...

atiey: 2 la kan? lirik xsama ngn gambar...xpe2 bebudak dengar lagu jer xtgk gmbr...kalau dorang tgk jenuh nak menjawab

Miss Tira said...

Nak jadi macam Cikgu Shida ke? Haha.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: hahaha.... saya pemalu... kui3...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan