Friday, April 29, 2011

Bungkus...

الســلام عليـــكم


Bungkus apa la gamaknya tu ye.. eheh... cer teka cer teka.....

*Haha* gelak jahat sangat nih.... tengok dalam fikiran saya semua makanan... baju sebuting (satu) saja...nak buat macam mana itu penting bagi memenuhkan perut dikala kelaparan... Tak sabar mau travel lagi... ho yeahh... malam ni acara lengkap mempersiapkan diri dengan segala barang yang perlu di bawak...

Jom sapa nak ikut? Pengalaman pertama naik Mas Wing Twin Otter nih... wahh macammana gegaran yang bakal dirasai oleh saya... cewahhhh...

Don't worry ada gambar baikk punya nanti saya upload selepas saya balik dari trip..okeh? ;)

:.. Jauh perjalanan luas pandangan... hukhuk poket pun mula menipis...... duit nak guna buat tawen lagi.. (sila jangan muntah)

p/s: kenapa saya buat katun tu? sebab saya terpengaruh ngan Yuyu Zulaikha..eheh.. :)




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

deAnza-wAnda said...

nak ikot!!

norinaomar said...

rajinnya ko berjalan..aku dah stop bersukaria n berjalan2 sebab nak kawen hahaha

Miss Tira said...

Huu dapat naik kapal terbang. Best best.. ^^

~~Ticer Wann~~ said...

deAnza-wAnda: jom jom...ada 0 lagi nih

~~Ticer Wann~~ said...

noi: ni dah lama plan.... so terpaksa la p..kang tak p rugi tiket... haha aku pun bukan leh jalan sangat..sebabnya nak kawen jugak tapi aku wat tak tau jer.. ngee

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: yang ni kapal terbang kecik... ke-best-an tak macam naik boeing kot.. jom

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan