Saturday, April 30, 2011

Ehemmm..pengumuman...

Assalamualaikum dan selamat pagi... salam ceria di hari minggu...

Minggu ni kita cuti sampai Isnin kan...wahh best tu... boleh la gi jenjalan... saya nak menaip entri ni seringkas mungkin tapi tak tau lah ringkas ke tidak entri ni jadinya... hmmm..... korang tak plan ke mana-mana?


Disebabkan cuti berlanjutan sehingga hari Isnin dek kerana hari pekerja jatuh pada hari Ahad so.... saya membuat plan yang baikkk punya dengan kengkawan... hmm...insyaAllah pada pukul 8.30 pagi nanti kami akan menaiki Mas Wing menuju ke Ba'kelalan (tempat pilihanraya hari tu)..sebenarnya plan nak ke sana time CNY by Hilux tapi driver tu tak berani ambil risiko nak bawak cikgu yang tak da experience untuk meredah onak dan duri ke sana... jalan tak elok dan cuaca tak menentu time tu.. so cuti yang ada ni kami plan untuk kesana tapi tak rasa mencabar la coz naik Maswing saja.. tak apa lah kan janji sampai... harap ada rezeki kami untuk melihat festival epal di sana...

Ni ada saya tepek gambar ihsan pok cik Google.. lepas balik bercuti nanti saya tepek pulak gambar yang diambil dengan kamera canggih saya punya.........kawan



kena naik yang ni


epal ba'kelalan

orang Lun Bawang

pemandangan indah


Jom g melihat keindahan alam.... :)) doakan saya dan kengkawan selamat okeh?

:.. Sangat suka berjalan-jalan melihat tempat orang :)


:..Doakan kami selamat... 




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

10 geng suka bebel:

mykhalis said...

amboiii..seronoknya berjalan sampai merata2..jeles nie...

Bro Ery said...

Nak gambar peribadi sendiri. Gambar pakcik Google tak best. Hehehe. Happy vacation yaaw!

P/s: Miss Tira ada convocation hari ini. Jadi Bro Ery menjalankan tugas Blog Walking.

Ini Kisah Tia said...

gambar epal tu . meleleh . hehee . nanti nak kirim dengan ibu lah beli appleeeee .. wuwuwuuuu

qasehraihan said...

wow!!!best ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

Bella Bell said...

nak jalan2 gak! nak ikut! heheh~~

hati2 k dear :)

^__^v

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: eheh... jangan la jeles.... nnti bwk la sayf n uminya pegi jalan2 jugak

~~Ticer Wann~~ said...

bro ery: insyaAllah nanti saya tepek dalam blog... hari ni nak berehat dulu... :))

~~Ticer Wann~~ said...

tia: haishh rezeki xdak... epal dorang baru lepas harvest...wuuu dapat tgk pokok je..

~~Ticer Wann~~ said...

qaseh raihan:memang best... percutian mencabar.. kalau naik 4wd lagi gempak...

~~Ticer Wann~~ said...

bella: laaa naper tak cakap awal2... banyak 0 lagi dalam flite tu.. :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan