Wednesday, April 6, 2011

terpesona gitu..awww

Mata yang cantik..ihiks


Gara-gara tengok video klip Mujse Dosti Karoge tak pasal2 leh suka kat mata mamat ni lak... hoho...

Cantik!! hohoho

:.. Saya layan je citer hindi janji best and tak de yang berlebih2... citer paling suka layan sholay


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

nuha said...

saya suka cerita toofan.. Ya don ki baarat.. disco dancer.. hahahaha..

~~Ticer Wann~~ said...

nuha: haha tau aa hg pn 'hantu' gak... kui3...

dyg said...

dulu2 jadi kegilaan ni Hritik Roshan..haha..

~~Ticer Wann~~ said...

dyg: ni kebetulan la melayan video klip dia..tup2 tersuka kt mata dia lak... hihi... :D

Bella Bell said...

yeahhh..suka gak dia...cute!

tp suka lagi korean...heeee~

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: korean? wahh lama xlayan.. ihiks

qasehraihan said...

saya nangess woooo masa tgk citer tu dlu..
mmg tacing giler a..
karena kapor ngn rani..
sedeyyy amat..

hehe..mata dia ni mmgcanteekk..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

~~Ticer Wann~~ said...

qasehraihan: wahhh smpi nangis? hebat tul penghayatan citer... cewah macam la diri sendiri xnanges tgk crita ni.. kn? mata dia mmg cantek... hiii

Miss Tira said...

Tapi mamat ni tangan dia cacat. Tak silap ibu jari ada 2. :)

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: yer... mmg pun... tapi xpe mata dia tetap cantik.. :))

aiman rashidd said...

muka abng nih macam muka penjaga zooooo :)

HAHHAA memain je :) ok thnaks dah follow kamu .
teruskanmenulis :)

HAPPY WEEKEND !

~~Ticer Wann~~ said...

aiman:woooo smpi ati..penjaga zoo pn pnjaga zoo la jnji mata camtik..ahaaa

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan