Tuesday, April 19, 2011

Al-kisahnya ustaz Amirul...

Tak pasal2 lak jadi internet begerak..tapi internet ni xmacam Mami Jarum... line lembbbbbbb sket 2 pasal berita sampai lambat...
                         
Sebelum 2 pagi tadi ada member tanya betul ke Danny X-Factor da kawen...haha boleh tak soklan 2 ditujukan kat saya? ngee... adakah muka saya macam wartawan hiburan? wohh ini macam bleh apply keja sambilan nih.. ahaks...

Ustaz Amirul bakal mengikat tali pertunangan dengan sorang doktor... ngee (mesti ada yang frust nih..haha)... dulu tak da la minat sangat ngan dia.. mata jenis pandang muka type2 Fahrin Ahmad 2... Ashraf Muslim ni kupandang separuh mata ja...  Tapi pas je cerita Ustaz Amirul 2 tetiba je mata ni leh terbuka luas... nampak lain sket bila tgk muka dia...best macam tengok muka Irma Hasmie yang terkini.... (haha ayat apa la cikgu ni guna)..moga dia istiqamah dalam perubahannya ini...

Apepun moga berbahagia hingga hujung nyawa... :))


Smart aa bro
:. Bila cegu dah tak da keja ni lah jadinya... hohoho




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

Miss Dill said...

ala..yeke..

daku kecewa~

Miss Dill^^

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Dill: ehh jangan aa... hihihi...

Miss Tira said...

Siapa kata Ustaz tak laku. Idaman untuk menjadi suami bagi kaum hawa tu. Berebut-rebut wanita nak suami macam tu. Hensem lagi. Tergoda mak. Ops, terlebih sudah. Hahaha.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: haha... tergoda la ni ehh...

ieda said...

memang sejuk mata bila pandang dia skrg nie .. akak punnn ada ala2 tergodeee ekekekek

hani@debumelukut said...

Salam...akak pun time boring tu merapu entah apa2 kat blog ni.salam kenal

✿❤Cik Izan❤✿ said...

jgn jeles bln jun ni akak pegi umrah dgn ustaz amirul nih...hehehe...

haish!nak pegi beribadat ker nak mgatal ni...hahaha..

~~Ticer Wann~~ said...

kak ieda: aiyak ramainya tergoda...haha

~~Ticer Wann~~ said...

hani@debumelukut: hihi syok kan merapu kat blog..ngee salam kenal :)

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Izan: hah? biar betik? nak jeles buleh? ngee selamat pergi umrah..bestnya..bila la nak jadi tetamu Allah ni

CT NoArIzAh ArIs said...

Sila sggh blog sy kutip award kamu yea!!
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/04/award-dari-maklong-maaf-lewat-gantung.html

~~Ticer Wann~~ said...

CT: wahh saya dapat aard? mekaseh...

Nini Hartini said...

org kampung saye ni. hehehe... kalau lalu dpn rumah dia, mesti nk jeling2 kot2 dia ada kt luar rumah ke. maklumlah, skrg jarang dah nmpk mukanya. hehe..

tp klu rumah dia penuh dgn manusia, confirm dia balik. org nk berubat. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@Nini Hartini bagus la dia kan..?

Nini Hartini said...

@~~Ticer Wann~~

InshaAllah..harap skrg mmg dh berubah. mmg jauh lbh bagus dia skrg berbanding zaman U dulu. Rasanya since dia da mula berlakon mcm makin molek perangainya. hehe...dan skrg Alhamdulillah, tp menunggu gak dia berubah cam sham kamikaze hihuhihu

~~Ticer Wann~~ said...

@Nini Hartini insyaALlah... siapa tahu nanti dia berubah macam Sham tu :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan