Saturday, April 16, 2011

Penulis Senja (Mereview lagi)

Thanks 2 pemilik blog ini sebab sudi menjenguk blog saya yang kecik ni and sudi menjadi follower ehh tak tak...menjadi kawan seblog (ni baru sedap sikit ayatnya)... kalau ikut pada follower of cos la dia lagi ramai dari saya... berganda2 ramainya... malu plak nak mereview blog penulis senja nih...


Sebenarnya sangat tak reti nak mereview blog orang nih... tadi masa saya jenjalan kat blog ni ada 2,3 entri yang saya suka.. 2,3 jer? sabar la dulu..xkan sehari bleh habiskan semua entri dia..ye dak? Bagi saya pemilik blog yang bernama Wan Mohd Salim ini (Wahh 1 keturunan ke nih?)  seorang penulis yang berbakat... best je baca tulisan dia... puitis gitu....  apa lagi nak komen ehh... hee tak reti..serius tak reti.. blog dia simple jer... :)) 


Klik header utk ke blog 
Antara entri yang sempat saya baca tadi ialah.. Perlu ke pasang foto pakwe/makwe di side bar blog? , maafkanlah aku tak berdaya menyanyikan lagi lagumu ,  blogger ke pengemis?  and yang lain2 2 korang terjah sendiri ye kat situ... :))

Tu je kot... jom serang blog dia...jangan bako yer.... ;) happy reading (dah rojak dah bahasa I nih)





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

✿❤Cik Izan❤✿ said...

tahniah sbb dah ada 100 followers...^__^

~~Ticer Wann~~ said...

cik izan: tq... :))

Bella Bell said...

oo...penulis senja ni...wan mohd salim...kenal2..hehehe~

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: kenal ek? hehe sy br kenal je dia... :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan