Friday, April 29, 2011

Koreksi diri....

Assalamualaikum....

Saya nak tido awal malam ni... harap lebih bersemangat esok pagi.... okeh... nak tepek gambar je la... jom tengok sama-sama..


Mana 1 kita??

Adakah yang ini?

Atau ini?
Kita pernah lalai dalam solat dan melakukan perkara yang lagho/ sia-sia.. bukan kata kat sesiapa tapi diri sendiri pun macam tu jugak... apa kata sekiranya kita........


Moga kita sama-sama dapat memelihara solat kita... semoga kita sama-sama bersih dari segala dosa insyaAllah ... selamat malam....

مع السلامة والى اللقاء




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

kucarkacir said...

suke grafik yg last tu..
hehehe

Miss Tira said...

Dalam solat perlu ada khusyuk. Orang yang tak khusyuk seperti ia tak ikhlas dalam menunaikan solat.

~~Ticer Wann~~ said...

kucarkacir: ohh grafik tu...suka jugak.. :))

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: yer betul...tapi tak semua orang mampu mencapai khusyuk dalam solat? macammana nak khusyuk? kena faham setiap apa yang dibaca dan kosongkan minda dari anasir2 luar :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan