Saturday, April 16, 2011

Yeeaahhh!! Saya Nak Join Beloglist Fyna.

Time tengah bosan2 ni terasa nak join segmen lak...kebetulan tadi ada sorang blogger invite join segmen dia.. bukan susah pun...
so sebagai tanda menghargai and ucapan terima kasih padanya saya join.... siapa blogger 2? namanya Fyna. dia nak tambah bloglist dalam kategori blog comel dan blog kreatif..agak2 blog saya ni masuk kategori mana ehh?? takpe2 try je la kan...






Syarat2nya:

1. Follow blog Fyna 
2. Letak header blog Fyna
3. Letak link entry kat komen entri ini
4. Tag 2 orang member
     Fyda
     Cikgu Ma
5. Pilih kategori: saya rasa saya pilih kategori blog comel la (perasan la tuuuu)


Tarikh tutup: 22 April 2011... sesapa nak join klik je kat header blog Fyna 2.. jom ramai2 kita :))





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

waN Mohd Salim said...

assalamualaikom .. salam sejahtera .. wowwwww saye followers ke 100 la .. kene re view la saye kot .. hahaha ..

ok saye nak ajak awak datang join bloglist saye bole ??????

http://www.penulissenja.com/2011/04/jom-join-bloglist-penulis-senja.html

syarat tak susah .. ok ... wassalam

~~Ticer Wann~~ said...

waN Mohd Salim: insyaAllah blog anda akn sy review..mmg ada niat nk wt review pun... :)

sy akn join okeh... :) tq sbb invite

nelly said...

Gud luck !

~~Ticer Wann~~ said...

nelly: tq so much :))

Miss Tira said...

Tira dah agak dah mesti Ticer Wan pilih kategori blog comel. Hehe. Sebab memang blog Ticer Wan comel pun.. :)

mykhalis said...

khalispun nak cakap gud luck jugak..

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: hehe sj perasan blog sendiri comel.. ngeee anyway tq...

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: mekaceh....

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan