Saturday, April 9, 2011

Baiknya ati atok nih...jom join segmen beliau

Assalamualaikum pembuka kata,
Salam sejahtera saya hulurkan ,
Malam ni terasa nak join segmen pula,
Sapa nak ikut dipersilakan.



Time saya berblog walking tadi saya terserempak dengan 1 entry kat blog ini pasal segmen promote blog.. bagi yang newbie cam saya ni sangat la sesuai untuk memperkenalkan blog saya kat orang lain.. malu gak sebenarnya nak promote blog sendiri. ye lah blog saya ni tak de la ok sangat. biasa2 saja... sangat2 biasa... saya nak mula serius dalam blogging.. bermula sekadar syok sendiri n now nak menjadi serius seseriusnya... 

So sesapa yang nak join leh klik header 2 ehh... jom la reramai...leh tambah kenalan... takde tarikh tutup tau untuk segmen ni... boleh je korang nak join bila2 pun... okeh? 

Ciau



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Miss Tira said...

Ish bukan tak popular laa. Buma belum dikenali je. Blog kamu okey pada Tira. Biasalah, tak semua blogger hebat tu terus jadi hebat. MEreka mula dari bawah. Tira sokong kamu ya :)

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: tq sbb sokong... xnak la hebat sgt cuma syok bila ramai kwn yang boleh berkongsi idea... :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan