Saturday, April 2, 2011

Redah je...

bukan umah saya

Start minggu ni kena redah mandi air kaler ni setelah beberapa lama dapat bekalan air bersih..memang redah seredah-redahnya... wat cam biasa..rileks... pas mandi badan kesat semacam je....rambut tak payah cakap la.. lembut keras... dek penangan air tanah... 

Apepun saya tetap maintain cun..ahaks!! xde kaitan langsung.... 

Minum and memasak camne? guna drinking water..hoho bayangkan baper bajet kena kuar untuk beli drinking water...sejak dok sini memang kena minum air 2 je la... bekalan airnye tak baper nak ok... 

Tapi takpe...itu baru namanya cabaran... kalau tak de cabaran tak thrill la hidup kita.. ye dak? (ayat memujuk diri sendiri)




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

3 geng suka bebel:

hyatt^^ said...

kenape mcmni airnye??huhuhu

mykhalis said...

ini cabaran stiap ari? cikgu nibau tanah la..hahaha

Ada apa dengan DARA

~~Ticer Wann~~ said...

hyatt: hiii xtau aa.... redha je la... seb bek ada air jgk

khalis: hahaha xbau tanah dh...g dapatkan air bersih nun kat kota kinabalu sana... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan