Saturday, April 23, 2011

Wohh salah kira plak

Assalamualaikum... hi... yuhuu... ada yang rindu saya? cewah..... saya ni mengalami masalah tak tau kira ke atau tak reti kira??
Pulun wat entri konon bercuti selama 3 ari..padahal 2 malam ja... saat anda membaca entri saya ni maksudnya saya dah ada kat umah la..tengah menggaru2 kepala nih... (eei ada kutu..) jangan dok wat tafsiran pelik.. garu kepala sebab nengok baju bajan yang nak kena cuci esok okeh... 

Sebenarnya nak upload gambar masuk dalam ni namun apa kan daya semua gambar2 itu berada dalam kamera henpon canggih kengkawan saya... so kena menunggu masa dan ketika untuk menyedut gambar2 itu dari mereka... bukan nak nunjuk posing saya yg ala2 kanak2 ribena pencen 2,...tapi nak nunjukkan betapa indah ciptaan Allah..sangat cantik.. rasa cam tak mo balik time nengok tempat 2.. sanggup 2 terpacak dalam keadaan yang panas lit2... dannnn warna kulit menjadi 2 tona berbeza (cam iklan garnier lak).. Pastu tahap makan saya menjadi sangat tinggi... haishh.. bagi je Pizza, KFC, nasi ayam, jajan semua habis dengan selamatnya... balik umah ilang plak selera nak makan gila2 cam 2.. :D

Nak cerita pengalaman saya..nak baca ke tak ni? tapi rasanya belum masanya nak cerita kot sebab badan keletihan sangat dek mengikut jalan yang sangatlah mencabar... :D 

:.. Nak layan jagung bakar dulu..nyaman bah.. jom J
:.. member nak p Bandung lak...huhuhu nak itott



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

atiey azha said...

wah ! jalan pergi mana tu ? hehe

~~Ticer Wann~~ said...

g KK dan Kudat... kalo cuti lama sket rasanya lg byk tmpt sy pegi :))

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan