Wednesday, April 20, 2011

Nak p mana?

Jumaat: Cuti


Esok: gerak2 mengukur jalan (InsyaAllah)... ke mana? jeng jeng jengggggg..ada laa... tempat yang saya teringin nak p lama dah..time2 sesak camni selambe je leh p ukur jalan ehh...


Naper cuti Jumaat ni? heee Sabah&Sarawak bercuti sebab Good Friday. Saya n da gang bas sekolah amik la peluang dari cuti 3 hari nih... meronggeng semahunya seolah xda keje yang perlu dibereskan.. wuuu.... Bila dah jenjalan ni kompom la ada gambar.. bila dah dapat gambar upload ke FB? ohh mungkin tidak..... simpan senyap dalam lappy je sudah... (cewah poyo la kamu)

Jom sapa nak ikut....?

Percutian mencabar CNY yang lepas..jom ada beran?


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

4 geng suka bebel:

Miss Tira said...

Ni berjalan ke ekspidisi ni? Haha. Mencabar sungguh.

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: haha berjalan, bercuti n ekspedisi... kira 3 in 1 la

✿❤Cik Izan❤✿ said...

amboiii...seronok 3 in 1 tu....^__^

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Izan: biasa la..sementara dok tempat orang ni leh la wat semua 2.. :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan