Sunday, April 17, 2011

Apa dah jadi?

Kenapa ini harus terjadi? Kenapa? kenapa? saya sangat takut... dah macam2 peringatan yang dah diberi oleh Allah...  bukan menghentam mereka ini namun program ini seolah memberi galakan untuk golongan seperti ini.... 


Masa memula tengok rasa jeles sbb tengok dorang cun sangat...tapi bila dengar suara dorang saya jadi kompius... mana la tau telinga saya salah dengar..rupanya telinga saya tak salah...

Astaghfirullah....kenapa seolah-olah pihak tertentu memberi galakan pada mereka ini... sepatutnya pihak2 tertentu ni mendidik mereka ini kembali ke pangkal jalan... 

:.Sedih mengenangkan apa yang terjadi.... erk tak pe ke ehh saya letak video and saya wat entri nih?

 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

2 geng suka bebel:

Miss Dill said...

diorang tak puas hati dengan identiti sendiri. ciptaan Allah diubah suai.

manusia. manusia. dah la ubah, galakkan pulak tu.

Miss Dill^^

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Dill: hmmm 2 yg menakutkan... memang betul kita tak leh pandang serong pada golongan ini... tapi 2 tak bermaksud kita boleh beri galakan sampai mcm ni... hmmm

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan