Tuesday, June 21, 2011

Ada beran?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Setelah membantai 2 bungkus nasi lemak= mata pun lali je nak tido...banyak gila makan hari ni...macam balas dendam lak semalam tak makan nasi.. ngeee...

Ticer jalan-jalan kat youtube tadi.. dan jumpa video ni... korang berani wat cenggitu? ahaks! rasa cam seronok pulak Ticer tengok...




Seliar-liar singa boleh menjadi jinak jugak ehh.... Rasa sangat taajub...

:.. Mr.ABC hadiahkan saya anak singa besday nanti...perghhh permintaan tak bleh blah.. mau kena sepuk je nanti


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

27 geng suka bebel:

yatie Awang said...

wahhh...makan nasi lemak sampai 2 bungkus? tp sebungkus bukan banyak sangatkan haha....

singga tu kan kalau boleh buat bantal peluk best tu...

ArulchelseA said...

cuak aku.bleh pulak bertepuk tampar dan bergurau senda ngan singa...

adan said...

kagum dengan laki tu.. manja giler singa2 tu.. seram sejuk je tengok..

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: haha bungkus kecik ja..tu yang bleh selambe habiskan 2 bungkus tu... tu la kan..geram je tengok..macam nak peluk

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: tau takpe... memang cuak

~~Ticer Wann~~ said...

adan: hehe... masa tengok tadi kagum sangat.. tak sangka bleh manja ngan laki tu

Far8 budak baik said...

nnti bela jelah singa ni...
yeke makan bayank hari ini je..
bukan hari2 ker???
hahahahaha =p

Anak Wak Mail said...

haha..belum tengok buaya jinak lagi..hihi..=)

Arpiiz said...

jom kita tengok singa dekat zoo..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

Far8: jom aa bela... hahaha...pandai pun memang hari-hari makan banyak :p

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: buaya jinak? ada ek? kena tengok nih

~~Ticer Wann~~ said...

Arpiiz: dekat zoo tak best..terkurung..nak terbiar macam dalam video tu je.. hihi

Miss Tira said...

Kalau kita menyayangi mereka pasti mereka menghormati kita.. :)

Miss Tira said...

Tak silap Tira ada dengar Sultan Johor pun ada bela harimau. Harimau tu tidak akan serang Sultan tu sebab jinak tapi akan serang orang lain yang mengancam sultan berkenaan. Kira macam anjinglah..

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: yeap betul tu... SUltan Johor bela harimau? waa bestnya... nak bela cheetah la plak.. ngeee

lamanya tak nampak Miss Tira

Syuxer said...

hahaha jinak ke tidak..tidak sama sekali syuk akan cuba bela binatang yang marabahaya neh..silap haribulan,boleh tercabut kepala kita..:)..

Ollen said...

wah, comel, nak seekor,

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: hahaha alaa bela je la... cer try sekali tgk ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Ollen: sila sila... hehe..leh wat bantal peluk tu ;)

EYFAalias said...

eyfa ada tgk satu vidoe tu. dia ada bela anak singa, then singa tu dh terlampau besar dia terpaksa lepaskan. lepas tu bila org tu kadang2 dtg jenguk, singa tu berlari singa tu keja tuan dia. siap dtg peluk lagi. comel jeee! huhu. sbnrnya singa ni pn mcm kucing jugak manjanya. huhu.

p/s eyfa pn nk mtk bf eyfa kasi singa ah lepas ni. ahhaaa

~~Ticer Wann~~ said...

EYFAalias: oo video tu.. ada tengok jugak.. try cari dalam youtube tapi tak jumpa...

ihik jom mintak jom

teyn teyn said...

kalau ticer minta anak kuceng tu ye lah jugak .. ade ker minta ank singa ??
hehe ..

kalau singer tu , takpe lah jugekk .. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

teyn teyn: hehe alaa kita tukar la sket.. baru cool ;)

kokser kokdam said...

membantai bungkusan nasi lemak

=D

~~Ticer Wann~~ said...

kokser kokdam: hari ni membantai kuih muih plak. :p

tia @ Ini Kisah Tia said...

anak singa ? hahaa . demanddd ;)

~~Ticer Wann~~ said...

tia: haha nak wat satu kelainan la.. hihi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan