Saturday, June 25, 2011

Jom melepak-lepak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Begitulah awan nano nano nano nano nano nanooooo.... *iskk layan baikk pulak lawak Jozan malam tadi* kalau ustajah mama tengok anak dia ni ketawa mengekek-ngekek malam tadi mesti kena marah.. huhu tak dapek nak tahan kegelian hati..

Okeh... sebenarnya nak promote satu blog... *follower ciput ada hati nak promote blog orang..coihh* blog ni member Ticer punya... suka jugak Ticer lepak kat sana... dia seorang gadis yang single but not available.. haha jangan nak try hantar borang pemohonan ke apa.. dia jarang-jarang update tapi bila dia update memang best.. caya lah cakap Ticer.. dia suka berposing.. kekadang naik jeles gak Ticer..tak reti nak jadi fotogenik cam dia.. fotogedik Ticer tau la.. sebab tu tak pernah upload gambar dalam blog.. nanti korang pengsan + muntah hijau.. haa sapa nak jawab? 

Sangat suka style dia berhijab.. Ticer puas dok melilit tak jadi-jadi lagi... ahaks! Sapa-sapa nak try berhijab macam dia bleh la jenguk-jenguk blog dia ataupun hantar je emel kat dia.. kompom nnati dia buat tuto... 


KLIK HEADER CUN UNTUK TERJAH

:.. Jom la terjah weh...tunggu apa lagi! Dia akan respon komen/ follow korang Cuma lambat sikit la sebab dia jarang-jarang update...  



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

echaRierie said...

otw terjah..haha :D

~~Ticer Wann~~ said...

okeh :)

ZWAN SABRI said...

okey, satgi nak terjah.. nampak macam minah arab pown ada dia nii.. ;)

MySuaraBlog: Beza DATUK dan DATO'

cik aisha said...

jom terjah.....:)

~~Ticer Wann~~ said...

Zwan Sabri:silakan... :) mix tu...tapi kira lidah belacan dah la dia.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

cik aisha:okeh..jom

iPai said...

kite pon tengah terjah dari syuxer .. uhuhu ..

~~Ticer Wann~~ said...

iPai: mekasehhh :))

iPai said...

sama2 ..

Syuxer said...

saya akan terjah dia..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

Okey terjah dia skrg gak!!

ArulchelseA said...

waaahhh mcm best je tudung tu.. nnt nak beli la...kih kih kih ..aku beli tudung..memang cuak la..

*ticer tu pasal sy pun tk letak gmbr..tkut sama cam ticer ckp munth hijau..tk pun bedarah bijik mata..kih kih..

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: orait:)

CT NoArIzAh ArIs: hehe sila sila

Arul: haha beli la..cer try pakai.. :p berdarah bijik mata? aww tu bahaya... haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

terjahhhh ! hehee . btw , memang nice lah cara dia pakai tudung tuu ..

EYFAalias said...

jangan lilit2 tercekek sudah. ahahaha. Jeles tengok org yang pakai style kan hijab ni. isk.

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: ha'ah memang pun... jeles nih

EYFAalias: ngee tak tercekik lagi setakat sekarang ni...

gadis HIJAB said...

wannnnn!!!!!ala ai dah malu dah ni..*ish ish..blush. mekasih promote ai punye blog. hehe. lap u lahh...
err sori baru tepasan entri ni..uhh speechless.

~~Ticer Wann~~ said...

@gadis HIJAB eheh da bekurun baru ko pasan...adeii... haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan