Tuesday, June 14, 2011

Update blog..tak sedor diri tu banyak koje...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Tak padan keja banyak dok menatap matamu lappy jugak..adoii tak siap kang ada yang bising-bising... baru padan muka...

Tadi dok godek-godek folder dalam lappy ni.. wahh banyak gila bendasing yang patut didelete... pastu terpandang gambar yang bagi Ticer best la... ok layan je la ehh.. ni gambar yang Ticer kutip dari Incik Google


Cara nak jimatkan ubat gigi...
Jangan guna tingkap
BMW anyone?



Wokeh... that's all.... enjoy the picas... :)

:.. Lambatnya nak cuti... hohoho...


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

dzafira said...

'Lebih kurang harap halal..' Mula2 baca ingatkan kedai tu jual mknan tak halal. Bila baca 4 5 kali baru paham.. huahaha

~~Ticer Wann~~ said...

dzafira: haha... ada gak kan yang letak macam ni kat kedai... ngee pandai dia tarik pelanggan

Dayana AZ said...

jap. LAHH. baru paham. igtkan cane nk baca intonasi lebih kurang harap halal , rupenye yg orang sllu sbut2 tu hehehe . sume klaka :) gigi besh, bmw pun besh haha

aliah amirah said...

hee~kelaka gamba y first gigi ronggak tuh..=)

~~Ticer Wann~~ said...

Dayana AZ: ha'ah cenggitu la sebut... hihihi... :)

~~Ticer Wann~~ said...

aliah amirah: praktis la nanti untuk anak-anak/ anak sedara..hihi

.m y z. said...

hahah sanggup tu gunting berus gigi nak samakan dengan gigi rongak. pic semua tak boleh blah. hakhak.

~~Ticer Wann~~ said...

myz: haha 2 la pasal... gigi rongak berus gigi pun rongak... ngeee

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan