Wednesday, June 22, 2011

Jangan tengok untuk yang lemah semangat!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ni gambar tahap 18SG..serius tak tipu... yang agak-agak lemah semangat...ada alahan..cepat tekejut... jangan tengok... serius la.. dengar la cakap Ticer... tadi nak buat entri lain.. Google punya Google dapat gambo ni plak... 




Beli la cincin besar sikit.. jangan sampai ketat... takut jadi cenggini...

-

-

-

-

-

-

-




Tak sangka kan sampai macam ni... ngeri gak Ticer tengok... nak buat entri pasal cincin yang makin ketat...alih-alih Google jumpa gambar ni.. apabila cincin terlalu ketat nak tanggalkan pun tak bleh jadi la macam ni... adoii.. ngeriii.... 

:.. Mr ABC cincin nikah nanti kasi yang besar-besar ehh..sebab saya rasa saya dah makin comel la sekarang.. huhu

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

34 geng suka bebel:

schaze zainn said...

homaigod. nak muntah pulop =,="

~~Ticer Wann~~ said...

schaze zainn: alah jangan la.. camno ni??

rara pinkmafia said...

eeeuuuwwww geli.

ukhti syikin said...

Subahanallah.. alhamdulillah tak suka pakai perhiasan.. terjauh ler cket kot dari risiko

tia @ Ini Kisah Tia said...

adoi Ticer , meremang bulu ghomeeeeee . isk ! segham leee .. laju je Tia scroll ke bawah tau ..

~~Ticer Wann~~ said...

rara pinkmafia: heee...geli jugok

~~Ticer Wann~~ said...

ukhti syikin: Ticer suka pakai cincin... hi..kalau tak suka ok la.. selamat :)

~~Ticer Wann~~ said...

tia: hee Ticer lagi la tadi boleh tengok dekat-dekat plak... terus geli.. hihi :D

Anak Wak Mail said...

eee..ngeri giler ah!

Wilayah Sepet Kuku said...

erk!!...bila tulis jgn tgk..lagi lah perasaan nak tgk..sekali tgk..aduhaiii...uhuhuhu

Syuxer said...

oh yarkkk..mesti pedih kena air tuh..kena pilih betul2 cincin neh..

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: ngeee.... best apa tengok gambar tu

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Sepet: haha..saja ja nak tengok baper ramai orang yang nak tengok entri ticer nih

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: perghh siap imagine lagi kena air... kompom la pedih..adeii tetiba lak jadi ngilu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pitam ~

~~Ticer Wann~~ said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: alaa jangan la pitam.. jenuh saya nanti kak

miszcahye said...

alahai...
sangat scary...
huuuu

akoo said...

eee.....
seriau tgk!

~~Ticer Wann~~ said...

miszcahye: :D so pakai cincin besar2 okeh ;)

~~Ticer Wann~~ said...

akoo: ihiks... jangan marah ;)

Liyana Zahim said...

Uh sedaknyerrrrrrrr!!!!! Hahahahaah.. Pahni nk tndik idongla.. Idong ade risiko pape x lau tindik? Muahaua~

Arpiiz said...

agaknya macam mana dorang cabut cincin tu..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

Liyana Zahim: tindik idong? nanti nak cabut camne? jadi cam dalam gambar tu jugak haa ngeri aa

~~Ticer Wann~~ said...

Arpiiz: adehhh bleh plak dia tanya camna dorang cabut..huhuhu Ticer lak yang ngeri :D

yatie Awang said...

tak payah pakai cincinlah macam tu...hehe

Shamsuddin Amin said...

gelinye... huhu
bahaye gak gune cincin ni...

ArulchelseA said...

cuak aku tgok..tutup mata sikit2...kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: hee itu yang terbaikkk... ;)

~~Ticer Wann~~ said...

Dean: tu la.. tak sangka cincin pun bleh mengundang bahaya

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: hehe tutup mata jugak ke.? ;)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

erk~ masyaALLAH! teruk nyer sampai jadi gini..takitnyer...nie yg rasa xmo pakai cincin nie...nak mintak rantai or gelang la ti kawen..huk3..takot.... @_@

Budak Botak said...

Adeeiiiiii, x terbayang sakitnya...

Entry terbaru -> Blogger Buat Segmen Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday Patut Bersara... (",)

~~Ticer Wann~~ said...

Ca: ahaks! tu yang terbaik... tapi Ticer tak bleh la.. memang SUKA ngan cincin..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

Budak Botak: huhu tak payah la bayangkan... ngilu je rasa

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan