Sunday, June 19, 2011

Jom Berbloglist Express Bersama Syuxer #1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kali ni Ticer rasa nak join segmen la.. segmen ni senang dan simple jadi itu menarik minat Ticer untuk men-join-kan diri.. Segmen ni di buat oleh Incik SyuxerAda syarat-syarat dia tau... tapi syarat-syarat yang diletakkan tu sangat la senang... 

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua blogger yang ada blog... kalau tak de blog macammana nak join ye dak?
2. Follow? Incik Syuxer tak kisah pun.. katanya sunat muakkad.. dia kata bukan Ticer yang kata
3.Letakkan tajuk entry Jom Berbloglist Express Bersama Syuxer #1 dan post link entry anda kat entry ni
4. korang print screen ayat GERBANG MAYA MELANKOLIA SEGAR tu macam Ticer buat ni



Klik untuk join

5.-Masukkan blog syuxer dalam bloglist korang..n print screen.. contohnya macam Ticer buat nih




6. Tag? tak de pun....



Faedah.. (uii ada faedah tu)
1. Blog akan di promosi
2. Akan disinggahi dan dikomeni oleh tuan punya belog yang melankolia tu
3. Kemungkinan pengomen tegar macam Ticer (perasaannnn) akan terjah blog yang sudi join segmen tu..

Keburukan? korang baca sendiri yer... ihiks...

Jom kita join reramai.... Tarikh tutup 19 Jun 2011 pukul 11.59 malam waktu Malaysia



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

ZWAN SABRI said...

owh.. rajin ye ticer wan join segmen2 nii.. ;)

MySuaraBlog: Fakta Hari Bapa

ibnubaba_04 said...

xnk join la ticer..sbb x knl dia

Syuxer said...

terima kasih cikgu..:)

~~Ticer Wann~~ said...

Zwan Sabri: hehe... tak da la rajin sangat...ikut mood

ibnubaba_04: dari tak kenal la kita kenal.. :)

Syuxer: sama-sama :)

Acik said...

uhh .. nak join ke tak nih? macam2 cara promosi blog skang nih. rasa cam nak terai jugak lah! heheeee

~~Ticer Wann~~ said...

Acik: sila sila

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan