Wednesday, June 22, 2011

RAIN.. so?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Ada peminat Rain? tak tau Rain? Hah nah... Ticer tepek sekeping gambar posing poyo mamat ni..




Dah kenai?

Oo mamat ni.. kenai la.. tapi pasaipa Ticer tepek gambar dia? 

Tak da apa pun.. saja je la.. dah topik pun Rain kan... 

Memang Rain ni ka yang Ticer nak cerita malam ni?

Hmm.... tak jugak

Dah tu?

Ehh cuba jangan potong cakap Ticer... babab kang...  ihiks... nak cerita pasal ni.... Tapi tepek gambar dulu bleh...

Alaa... gambar lagi...

Nak tengok dak?

Ok ok... mana gambarnya?

-

-

-

-

-

-




Salji hujan turun mencurah-curah...

So?

My plan with my friends is cancelled.. that's all.. ahaks! ;)

Cehh...buang masa je kitorang tunggu...ngatkan ada cerita apa pasal Rain (artis Korea tu)..puih

:.. Hujan turun menyejukkan bumi..menyegarkan tumbuh-tumbuhan..dan menyedapkan lena insan yang terasa sangat mengantuk macam Ticer... 

Have a good day dear friends.... if I can't sleep you'll see my entries in your dashboard soon.. ;) (jangan gelak dengan BI Ticer yang kebudak-budakan itu)

~~Daa~~


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

cucu umie said...

hehe..sebb hujan cancel ea ticer..keretakan ad ? boleh jalan juga..kehkeh

Bella Bell said...

saya suka RAIN! rain artis korea and rain hujan tu.. dua2 saya suka.. :)


arghhhh.. dah lama tak mandi air hujan.. teringin nak mandi air hujan sampai demam.. hehehehhe!!~



^^

~~Ticer Wann~~ said...

cucu umie: adehh kereta member la.. dia xnak drive takkan Ticer nak ngada-ngada nak drive kot.. ihiks

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: tu dia...peminat Rain dan rain dah mai... haha..jom main hujan.... siok jua... :D

Liyana Zahim said...

I'l c u wen u c me oteh ticer?! Hehehe~

schaze zainn said...

haha. sekarang musim ujan, nak drive pon takot =,="

p/s: dulu minat la gak dgn rain, tp sekarang dah boring..ekeke. dah tak minat cite korea :P

~~Ticer Wann~~ said...

Liyana Zahim: orait dear.. we'll see each other ;)

~~Ticer Wann~~ said...

schaze zainn: ha'ah... sini asal malam je hujan..asal hujan je mesti malam...

p/s gimme 5..tak minat dah citer korea sekarang ni.. ;)

Miss Tira said...

Gambar ke 2 tu baru betul-betul Rain tu.. Hahaha.. Selamat tido Ticer Wan..

Shamsuddin Amin said...

hujan rahmat tu...
x per...
plan boleh tunda laen hari...^^

~~Ticer Wann~~ said...

Miss Tira: ha'ah... gambar yang ke dua tu situasi sebenar... pakej datang beramai-ramai..siap ribut, kilat n guruh lagi.. haishhh

~~Ticer Wann~~ said...

Dean: itulah... syukur... plan petang karang plak.. ;)

Anak Wak Mail said...

kalau hujan2 ni..memang tak best kalau keluar...lagi best tido kat rumah..haha

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: haha ni pun liat nak datang sekolah ni... hujan...

**::CIKNUURUL::** said...

xkenal la rain yg itu,.hehe,..

~~Ticer Wann~~ said...

CN: haha rain yang mana ni?

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan