Thursday, June 9, 2011

Boleh tolong saya?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sobahal khair... selamat pagi.. good morning... bangun la korang yang tengah tarik selimut tu (untuk yang bercuti) dan selamat bekerja pada kengkawan yang perlu bekerja.. :) jom pegi senamrobik..cewah...

Ticer cuba update secepat mungkin (bleh ke ntah?). InsyaAllah tengahari nanti Ticer keluar lagi.. *amboii berjalan je keje* haha jangan la jeles... jalan-jalan pegi meneruskan pen-survey-an dan pembelian apa yang patut... survey apa? survey 'baju' untuk tingkap... harap-harap ada la kaler yang Ticer nak... sebenarnya Ticer nak mintak tolong korang ni... tu pun kalau korang sudi la... Esok 10 Jun 2011 - hari lahir ustajah mama... so Ticer plan nak beli sumthing untuk beliau... ye lah kalau diikutkan hadiah-hadiah semua tu tak sama kalau nak dibandingkan dengan pengorbanan beliau membesarkan Ticer and adik-adik... tapi tak salah kan kita menunjukkan sedikit penghargaan pada bunda sendiri? ehh ni dah nak mula ceramah pagi dah ni... 

Google bagi
Macam tahun lepas Ticer dah hadiahkan alat komunikasi untuknya.. tahun ni Ticer masih tak ada idea nak hadiahkan apa... korang tolong Ticer bleh? bagi cadangan... jangan la suh beli rumah ke kereta ke.. usin nda cukup... kang tak kawin la Ticer.. :D

Okeylah korang.. Ticer mok pegi dapur..tolong apa yang patut.... 

:.. Kena beli barang nak bawak balik Sarawak... dah macam-macam orang oder nih.. ~~Ka-ching~~ 



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

qasehraihan said...

beli hand bag..
kain telekung
kasut
blaus
buku..hehe

tice su said...

wat cermin mata ker...

beli kain baju raya ker...

jam tangan ker....

ok x?

~~Ticer Wann~~ said...

qasehraihan: hmm... menarik-menarik... boleh la wat list then pegi survey and beli membeli... :)

~~Ticer Wann~~ said...

Ticer su: cadangan ticer pun menarik... akan dipertimbangkan..takpun beli je la semua yang dicadangkan tu.. ahaks!

ukhti syikin said...

beli barang yang damik damik tapi mahal hehe...


entah ler yer... syikin pon tatau.. mungkin cari something yg ada di tmpt ticer tp sukar nak cari di sana :D

Mila Ahmad said...

pasu vintage kew?

~~Ticer Wann~~ said...

ukhti syikin: emm barang apa yang damit-damit tapi mahal ehh? :D

~~Ticer Wann~~ said...

Mila Ahmad: lawa jugak kan pasu tu... dah kompius dah ni.. haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

kain baju kurung , tudung , handbag , keronsang . heheh ;)

Siaplah Korang Yang Suka Sangat COPY PASTE

Bella Bell said...

beli rumah.. hehehehhe!!~


gurau2 je..


^__^v

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: wohoo... dah senget kejap Ticer memikir mende yang nak diberi... ngee... cadangan semua best-best

~~Ticer Wann~~ said...

Bella:rumah? erk botak akak.. hoho

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan