Saturday, June 25, 2011

Tak mampu nak spend time on blog....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Hmm.... memang Ticer tak bleh spend time dengan blog sangat.... cuba korang peratikan betul-betul (kalau korang peneliti yang hebat la) Ticer jarang blogwalking kan sekarang.... sangat jarang... dulu selalu jer... semalam langsung tak jenguk korang dan balas komen-komen korang.... ada yang kecil hati? *ada kitorang kesah?* ouch! jangan cakap cenggitu...kecik limpa Ticer nih..



Saya sangat sibuk sekarang ni... *sibuk la sangat* perlu bertungkus lumus untuk anak-anak... next 2 weeks students akan menduduki trial UPSR... haishh Ticer sangat berdebar di saat anak-anak masih lagi dengan dunia hip-hip-horay mereka... 

Then semalam pulak tak sempat nak blogwalking sebab pegi lepak rumah kawan nak layan astro Warna.. semua ni gara-gara nak tengok ML final.. adehh... so sebab tu tak lawat korang.. lappy tak bawak.. pagi ni baru sampai balik nih... Kawan ajak ke KK tapi rasa macam malas je... biarlah dia pegi bersama hasben dan anaknya.. 

:.. Tugas hari ni? akan cuba melawat kengkawan yang dah tinggalkan jejak and komen di entri Ticer, insyaAllah... selamat berhujung minggu semua!



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

22 geng suka bebel:

Syuxer said...

takpe..saya memahami..:)..

emm kerah kepala otak anak2 murid cikgu tuh..supaya dapat result awesome dalam trial UPSR

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: thanks sebab memahami..cewah syahdu nih... sob sob sob

yeahh memang dorang perlu dikerah tenaga dan otak... amiin insyaAllah... :)

Bella Bell said...

good luck utk anak murid icer.. dan good luck utk ticer gak :)


saya suka bila sepah menang.. heheh!!~


^^

yatie Awang said...

betullah..budak2 sekarang kuat betul main, anak kakak tahun depan upsr, dr sekaranglah nak terap ni,..

tia @ Ini Kisah Tia said...

alaa cian ticer . takpalahh . semua faham tu :)

Raja Syakirah said...

Ticer.. saye harap ticer berkesempatan bace entry saya yang ni

http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/kes-salam-as-salam.html

ni kesinambungan dari entry ticer, dan ada yang saya perbetulkan sikit. saye harap, ticer dapat kongsi dengan rakan2 blog untuk kesejahteraan bersama dan takda salah faham..

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: Bella ganti Ticer ngajar bebudak ni boleh? haha

Tak mau! Nak jozan jugak..begitulah awan nanonanonano...

hik3..

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: tu la kak... kadang-kadang sampai dah berjoget saya kat depan tu bagi penerangan.. dorang buat dekk je.. sesekai rasa macam nak jadi otromen lak.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

tia: thanks tia :) wish me luck ya...

~~Ticer Wann~~ said...

Raja Syakirah: dah baca... thanks for that info.. bertambah lagi ilmu Ticer.. syukran ya ukhti

cucu umie said...

ticer2..biaselah ..kadang2 ayie pon xsempt blogwalking sgt disebbkan kekgn mase..hehe best lh ticer..walopon jadi cikgu..sempt lgi berblogging..kehkeh ayie kalo mula nak bljo nie..memang kurng ah..sebb prepare untuk bljo..tpy kdng2 blogwking juga.. selamath ari sabtu

~~Ticer Wann~~ said...

Ayie: heh sambil menyelam telan mekdi la ibaratnya Ticer ni.. sambil mencari info untuk anak2 blogwalking sekali la.. :)

ElaAdel said...

good luck x2 . hehe sy calon pmr tahun ni :)

~~Ticer Wann~~ said...

ElaAdel: good luck to u too.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jgn lupa singgah blog akak ye ^^

~~Ticer Wann~~ said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: insyaAllah saya akan pergi... tunggu okeh? sediakan sirap laici selasih.. :D

Awan said...

semoga berjaya mendidik anak2 bangsa...:D

Bui Idzra Ryn said...

mcm nilah contoh cikgu mithali..hik2..gud luck dan byk2 bersabar..bui pun kerja kat sekolah,so bui sgt faham karenah budak2 ni..ada masa rs nk bertukar jd gaban sekejap..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

awan: tq... :)

~~Ticer Wann~~ said...

BUI: :) thanks kak... hehe memang aa... nakal makin menjadi-jadi... huhu

iPai said...

ticer .. all the best dalam mengajar !!!

~~Ticer Wann~~ said...

iPai: tq :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan