Wednesday, June 29, 2011

Tiada kata-kata di hari Rabu... # 2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera





:)





Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

Bidadari Syurga said...

wahhhh... sweet wordless awak... semoga bahagia dan berpanjangan...

dzafira said...

Tak lama lagi..

Syuxer said...

maksudnya ada sebulan lagi ticer akan kawen???

Syuxer said...

or 2 bulan..heheh

~~Ticer Wann~~ said...

Bidadari syurga: sweet ehh.. ihiks.. thanks

~~Ticer Wann~~ said...

dzafira: ye..xsabar nak balik cuti

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: bukan la.. sebulan lagi blk cuti beli barang je... :)

yatie Awang said...

wah...dah nak jadi pengantin ye...

cucu umie said...

ticer..cept2 lh cuty..barang2 nikah tu dah xsabar nk tunggu..hoho

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: hoho..begitulah hendaknya.... dah sampai seruan jodoh

cucu umie: wahh barang2 nikah plak tak sabar tunggu yer.. kuikuikui

ArulchelseA said...

wow....nk kwen tawen dah...bgus2...hati2 skang tgh darah masin tu kih kih kih kih

cik azeya said...

wahhh. gud luck ticer. :)

nak kahwin jugak. hehe.

Bella Bell said...

ticer! tak lama dah tu.. selamat pengantin baru! hehehe!!~


errrr.. ticer.. jangan lupa ajak saya tau :)




^^

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: aoa lak darah masin..darah sweet sour la..hoho

cik azeya: hihi mekaseh.. jom tawen beramai2

Bella: hihi lm lg kot..kui3.. mekaseh.. insyaAllah t Ticer jmput :)

cik aisha said...

sebulan lbh je lg 2...menghitung mgu...heheh

~~Ticer Wann~~ said...

cik aisha: ye..cuti sekolah bermula lagi :)

Anak Wak Mail said...

waaaaaaaaaaaa..nak kawenn..jangan lupa jemput i ye ticer..=)

.m y z. said...

wahhh ticer dah nak kawen ke? tahniah! :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan