Tuesday, June 14, 2011

Terharu sehingga rasa nak menitiskan air mata syahdu....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pepagi buta dah syahdu pelik nih... apa kes la Ticer ni? haaa anak murid wat hal ke? mana ada... Ticer seorang cegu yang garang okeh... anak murid tak berani tak siap keje derr... cewah poyo la... mana leh garang-garang..kena mengajar dengan penuh kasih sayang...kan?

Tadi PK Koku carik saya... besa la glemer kan.. haipp bukan buat kes la... ishh suka tau buat spekulasi pepagi cam ni.... sebenarnya dia nak bagi something... blur dah la time tu.. dari jauh senyum je dia... haha... dalam hati dok doa jangan la dok usik-usik Ticer.. semalam pun dah puas kena usik ngan cikgu-cikgu lain...

Then dia bagi sesuatu yang damit je..tapi cute... terus melopong.. wahh terharu..sob sob sob... nak tau apa dia bagi.. jeng jeng jenggggg......

-

-

-

-

-

-


Hek eleh poyo la Ticer ni..benda macam tu pun nak tunjuk.. ala tak pe la… pemberian dari jauh ni.. Aussie gitu… Ticer nak pegi tak tau bila la… P Brunei pun puas control duit..ngeee….

Berharap satu masa nanti Ticer dapat pergi ke sana bersama suami (uik?) terchenta….

:.. Best kan dapat jenjalan tengok tempat orang…. Nak p Bukit Tinggi la… sapa nak join? Tapi taktau jugak bila tu...



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

ukhti syikin said...

wahhh itu memang best :X:X.. jom2 pegi sesama :D

ArulchelseA said...

uik...dpt hdiah trus nangis...kih kih..sorok2 nangis tu nnt nmpk kt anak murid..

liyana said...

hehe..best2...

Anak Wak Mail said...

wahh..bestnya dapat hadiah dari australia..bila dapat jejak kaki ke sana ek??

~~Ticer Wann~~ said...

ukhti syikin: hoh nak p mana? Aussie ke Bukit Tinggi? jom jom

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: terharu kan mesti aa nangis... dah sebesen dah air mata ni...

~~Ticer Wann~~ said...

Liyana: yer memang best

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: heheh...tu la teringin nak p tapi tak tau gak bila...

mOon jOhari said...

...biasa pada org lain...tapi bermakna pada yang menerima....

~~Ticer Wann~~ said...

mOon jOhari: yer betul tu :))

Syuxer said...

perasaan menerima hadiah tuh hanya orang yang pernah menerima je tahu camner perasaan itu..terharu wooo..:)

tahniahla dapat hadiah dari Aussie tuh..perghhh buatan import heheh

Bella Bell said...

dapat hadiah ea? best nya :D

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

na itut~

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: betul tu bro... haha kecik ke besar ke tak kisah... janji kita terima dengan jiwa yang berbunga-bunga..cewah...

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: best best... bila Bella nak bagi hadiah plak nih?

~~Ticer Wann~~ said...

Roy: nak itut p mana? Aussie? jom.... sedia duit cepat :D

adwafarahin said...

hihi sukenye dpt present dr ausie tuuu :)

~~Ticer Wann~~ said...

adwafarahin: yer suka sangat.. :))

Wilayah Sepet Kuku said...

wahh besh dpt hadiah...walaupun sebesar pemadam kan..tp tetap teruja...lg dr jauh tue...

~~Ticer Wann~~ said...

Wilayah Sepet Kuku: itulah pasal... teruja je time dapat tu... hoho...

echaRierie said...

wah2..dpt gift dr Aussie..
nk jgk ! keke :D

~~Ticer Wann~~ said...

echaRierie: hehehe kena tunggu Ticer g Aussie dulu baru leh belikan benda ni :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . tapi napa Ticer tutup muka ? nak tgk , nak tgk :)

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: tutup muka pasai muka tengah berjerawat... haha... biar hadiah tu je la glemer... :D

nak tengok muka Ticer kena bagi Ticer tengok muka Tia dulu..amacam?

.m y z. said...

wahh haritu my mum baru je balik daripada Brunei bersama rombongan sekolahnya. mahal kot barang2 kat sana :)

~~Ticer Wann~~ said...

.m y z.: barang-barang kat Brunei ada yang murah ada yang mahal..kena pandai cari :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan