Thursday, June 30, 2011

Iklan yang I tak gemar...


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Ada problem ke dengan blogspot ek? Ticer dapat tau pun lepas baca entri dari teman blogger..harap kembali macam biasa la...

Pernah tengok video ni?



Tak tau kenapa Ticer tak suka betul dengan iklan ni….

:.. Pakai losyen konon nak melindungi dari pancaran matahari yang panas tapi pakaian tak cukup syarat…tak sedar kat sana laaagi panas…


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

15 geng suka bebel:

schaze zainn said...

kohkoh. mestilah selalu tengok iklan ni.heh
pakai losyen untuk melindungi dari pancaran matahari. =D
ade lg satu iklan yang menyampah juga, iklan vaseline yg botol kuning tu.
ala, yang cakap suami die asik nak pegang je tu..agegege


p/s: dah boleh kumen-kumen dah =D

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

ade probs ape??

~~Ticer Wann~~ said...

schaze zain: oo iklan botol kuning? xperasan lak.. haha kena cari ni... byk iklan yang memenyampahkan anak tekak...

~~Ticer Wann~~ said...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!: tadi ramai blogger tak boleh log in dan tinggalkan komen... sekarang dah ok..

Syuxer said...

agaknya dorang yang terlibat dalam pembikinan video tuh jahil agama kot..maybe..

nelly said...

ish ...
sabar je laaa
~=='

yatie Awang said...

hahaha...tak bolehlah kena panas ticer, nanti tak ada orang nak couple hihi...banyak iklan yg tak suka sebenarnya

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: yang pasal jahil tu ok la.. tapi yang belari-lari sembunyi dari matahari tu naper plak.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

nelly: huhu

Wanie said...

nak promote product besa la diorg pakai sexy2..huhu
lagi satu diorg ni bukan islam kan..
orang yg tengok pn panas kan ticer..:)

ArulchelseA said...

ni kapir ni tk pe lah..diaorg memang jenis berjemur..kih kih kih...

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: haha.. betul jugak kan... kalau badan berbelang-belang orang tak berani hampir.. kui3

~~Ticer Wann~~ said...

Wanie: hihi yang bukan Islam tu bleh diterima..tapi rasa kelakar lak kena sembunyi-sembunyi dari panas.. hoho....

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: hoho ye ke? kita pun berjemur jugak apa... tapi steady ja pakai tutup semua.. *wink*

Anak Wak Mail said...

ala..tak dapat tengok..tapi macam dapat agak je iklan ni..

tu la,,pakai baju camtu,,tapi kena matahari sikit nak menyorok..tp cam lawak gak iklan tu..haha..


saya lagi tak suka iklan ubat ketiak dove tu..hihi..ticer tengok la iklan tu..masa tak de ubat ketiak malu nak tunjuk orang. bila dah pakai,,dia duk tayang2 ketiak plak..haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan