Sunday, June 19, 2011

Sapa nak? angkat tangan macam sayer....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Ampun dan maaf berlori-lori sebab tak membalas jejak kasihan kengkawan yang sudi menjenguk di sini.. busy sikit..
tak tau la apa saya buat sampai busy sangat nih.. haha... *buat taik mata la tu* aitt pandai je korang.. mana ada la... 

Tadi petang time Ticer bersantai-santai ada dapat mesej... *yang tu pun nak cakap kat orang* alaaa korang ni rileks la.. bukan nak heboh pun pasal mesej tu...tapi ada sumthing yang menarik yang buat mata Ticer yang tak berapa bulat ni jadi bulat...

"Yang, (uii cuak dowhh tetiba baca pembukaan mesej dengan pekataan tu) sedang buat apa? nak tengok gambar/video bikini saya? (18SX). Senang je taip ON IDA dan hantar ke 3****" 

Eh..apsal korang angkat tangan lak ni? Nak? Haha... sorry tak boleh yer... ngeee.... ;)

Ticer pelik la.. macammana boleh dapat mesej macam ni ehh? bukan Ticer langgan apa-apa pun... korang tahu macammana nak stopkan mesej pelik macam ni.. yang peliknya lagi nombor yang hantar mesej tu pengguna celcom.. ye la dia guna 013. Ticer tak nak la call number tu... sebelum ni ustajah mama Ticer yang jadi mangsa.. naik malu plak Ticer bila ustajah mama tunjuk mesej macam tu kat Ticer... 




Korang pernah dapat? dah tu korang buat macammana? ke korang ON je servis tu sebab nak tengok gambar/ video tu? haaaa kantoi... ahaks!! jangan bengkak jiwa ye.. Ticer gurau je.. :)


:.. Very annoying... tau macammana nak buat tak? 

p/s kalau betul mesej tu ada video/gambar 18SX tu ni membawa maksud akhlak dan moral anak bangsa kita sekarang di tahap yang membimbangkan dan sangat teruk.... :(



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

Bella Bell said...

pernah gak dapat mesej macam tu.. tapi saya buat tak tahu je.. huhu~~~

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: ek? huhu selalu sangat dapat..naik bosan...

Ollen said...

selalu gak dapat, naik menyampah, kita tunggu msj org, msj lain pulak kita dpt, tapi tak tau nak wat cam na, ignore jelah...huhu

ArulchelseA said...

cuak ek dpt sms mcm tu..sy tk penh dpt lg..tp klau dpt lg cuak dri ticerrr....kih kih kih

adwafarahin said...

penah dpr sakit ht kot!

~~Ticer Wann~~ said...

Ollen: Ticer pun nyampah gak.. semalam ingatkan orang tersayang yang reply mesej alih-alih mesej macamtu.. sakit betul hati... huhu

Arul: maunya tak cuak.. haha... kalau Arul camne nak buat?

adwafarahin: memang sakit hati pun.. lain yang ditunggu lain yang dapat

Syuxer said...

ni nombor dari 0133831791 kan???..

ayat dah sama cuma ia punye ON MIRA hantar ke 37873 heheh..

sungguh mengaibkan dan mencuakkan heheh..x soh layan cikgu..wat bodo je..heheh..

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: bukan 0134207467.. hehe memang cuak... tak layan pun cuma annoying bila benda tu ada dalam hp ni...

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia pernah dapat . selalu gak . entah memane je depa dapat number Tia tuh . grr ~~

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: itu la pasal... heran gak... hebat betul dorang ni ehh leh tau number kita

Anak Wak Mail said...

haha..selalu gak dapat mesej cmni..belum lagi mesg menang duit juta2..tensen!hihi

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: haha menang duit juta-juta tu Ticer pun dapat... kalau gelap mata dah lama join..ngeee :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan