Monday, June 27, 2011

Bila jumpa macam ni?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Ticer  sempat melelapkan mata sekejap tadi sebelum mendapat panggilan dari ustajah mama... bersembang tentang progress hujung tahun nanti... so far Alhamdulillah... syukur sangat ustajah mama banyak membantu... huhu apa bleh buat dah dok jauh... Ticer dah mula rasa tak sihat.. macam nak selesema... huii rasa cam lama tak dapat selesema..sekali kena ni tak tau bila nak kebah... kena banyak bersabar dalam menghadapi sakit ini..

Berbalik pada topik utama kita..cewah.. ayat tak bleh blah betul... disebabkan diri sendiri terasa agak-agak tidak sihat maka dengan itu Ticer nak tepek gambar je la... Klik gambar untuk tumbesaran yang secukupnya

Emm translation tu rasa-rasa korang betul ke salah?
Kalau jumpa lori yang bawak slow then dia lekat notis camni apa reaksi korang? :D

:.. Wahh sungguh tak tahan.... kena baring kembali... wuuu esok nak mc bleh?



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

13 geng suka bebel:

Bella Bell said...

errrr.. nak gelak laju2 boleh? hahahahah!!~


adehh.. sempoi la lori tu :)



^^

iPai said...

kalau dia tampal kat belakang cam tuh kan ticer, kita pun kena wat juga ..

kita tampal kertas kat cermin depan kereta ticer tulis

"Haa, tak polah. Kojap laie eden potong ekau. Duk tepi sikit haa, eden nak motong nie haa"

iPai said...

mc !!! mc !! mc !!!

Syuxer said...

loghat n9 ke tuh??..kalau yang rabun2..gi dekat2 panggg langgar belakang lori tuh hehhe..

apapun panadol soluble kena telan kalau selsema heheh

teyn teyn said...

hahahaha .. kelakar betol driver lori tu .. sabo je la.

Bidadari Syurga said...

mencabar kesabaran namanya tu... ke dia perli tuuu heeeeeeeee

Bidadari Syurga said...

kalaulah akak jumpa driver lori cenggini.. rasanya nak berjabatr tangan tau... heeeeeeee

ArulchelseA said...

ado den tgok dulu ni kek fb... memang nak golak bilo baco tu..kih kih kih..

schaze zainn said...

erk. serious ke die tampal note macam tu?hikhik

p/s: get well soon ye ticer :D

yatie Awang said...

haha...ada juga orang macam tu, macam2 manusia ni....

ibnubaba_04 said...

haha..betul tu ticer..aku pon bwk kete slow dah skang..klu bwk laju2..cpt habis minyak

Anak Wak Mail said...

haha..lawak giler..nasib dia dah bagi notis awal2..=)

Budak Botak said...

He3, biar lambat asal selamat...

Entry terbaru -> Cara Budak Botak Dapatkan Backlink Dari Website Luar Negara... (",)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan