Thursday, June 16, 2011

Korang gelak? kalau tak gelak memang jiwa korang ketat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Singgah update blog sat... Ticer nak kena prepare lesson untuk malam ni... emm trial dah nak dekat so Ticer kena bertungkus lumus mempersiapkan pelajar menghadapi UPSR...huhu rasa risau nih... tido tak lena sekarang ni (tipu ahhh....)


Jangan buat muka camni lepas tengok video
Apapun korang tengok la video ni ehh.... sampai sekarang ni Ticer still tergelak bila tengok video ni.. gameshow Jepun..pedih bontot tu kalau kena rotan... orait... enjoy...



:.. Macammana nak sebut 100 dalam BI? Ten ten ten ten ten….. muahaha.. hope korang enjoy...




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

20 geng suka bebel:

liyana said...

haha,..pedihkot kne rotan cmtu..

ten..ten..ten..ngeh3

Syuxer said...

video neh la saya selalu usha kat asrama tika dulu..heheh kelakar dowh..punyela lama dia berhenti kat 99 last2 sebut ten ten hahahahah

~~Ticer Wann~~ said...

liyana: haha tau takpe..mesti berbirat...

haha tak leh blah dia kira nombor 100 tu

Bella Bell said...

hahhahahhaa...

100= ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten...

mampuih la macam tu.. adeehhhh..

tak boleh gelak.. kang kena rotan montot.. huhuu~~~

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: hahaha..tu la pasai... memang keras perut la gelak...

~~Ticer Wann~~ said...

Bella: jangan gelak..kontrol.... hahaha..ehh akak lak yang gelak

.m y z. said...

ahha orang jepun memang agak teruk jugak BI sebab dorang mengagungkan bahasa ibunda dorang. tak mcm kita. nak jadi Amerika sangat. hee~

goodluck ticer!!

~~Ticer Wann~~ said...

.m y z.: betul tu..tapi sangat la tak leh terima pasal mengira tu.. semput tu nak kira sampai seratus..hohohoh

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

tau xper..aku dah nengok bnyk kali pon still gelak...
der full movie die??lg besh..
ada yg kat spital..2 best jugak...
rugi x tgk...
xder subtitle pon boleh teglak wlupon x phm..hahaha:D

ArulchelseA said...

video ni memang cuak...tk leh nak tahan dah...memang kena gelak..kih kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!!: memang aa lawak dorang ni sangat memenatkan untuk gelak... haishhh

~~Ticer Wann~~ said...

Arul: jangan gelak nanti kena sebat.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . ten , ten , ten .. perghh . sakit rotan tuuu ..

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: haha sakit n shedappp

CikAizA said...

ya ampun... gelak sakan lah... bengong betol.... aiza ada kwn yg macam tu
mmg gelak sakanlah kalu dia speaking english... tp writing dia ti top gler.. just cant speaking properly..

~~Ticer Wann~~ said...

CikAiza: haha... itula pasal... puas kontrol tak nak gelak... tapi tak dapat tahan

schaze zainn said...

erk.kejam giler..akeke

:D

1st time terjah sini :D

ZWAN SABRI said...

Sebelom ni da tengok da video nii.. tp bila tengok skali lg video ni kat blog ni, still tegelak.. HAHA..
Btw, good luck ticer wan untuk bimbing murid2 skor straight A dalam UPSR.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

shaze zainn: tu la pasal..memang kejam pun.pedih tuu

mekaseh sudi datang

~~Ticer Wann~~ said...

Zwan Sabri: hihi tu la..sama la Ticer pun... da tengok sebelum letak dalam blog... hee mekaseh... takut jugak nih... huhu

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan