Saturday, June 25, 2011

Nak main teka-teka plak... jom la join korang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Petang-petang cam gini bila dah melepak sensorang diri rasa nak tepek gambar pulak....  nak mintak korang teka jer gambar apakah itu.... jawapan takkan di beri sekarang... kalau ramai yang teka insyaAllah Ticer akan bagi jawapannya malam karang.... kalau sikit? kalau sikit yang respon Ticer akan tunggu sampai banyak baru nak bagi jawapan..boleh gitu? haha... gurau ja 

-

-

-

-
-

-

-


Ihsan Google

Korang tak leh Google tau... teka je... sapa tipu tak mau kawan 5 minit... ahaks!..

:..Thanks pada yang sudi main teka-teka gambaq ngan Ticer... ni just for fun je... tak de hadiah.. :D dan 1 lagi ni untuk maklumat tambahan korang... :) tak caya? tunggu jawapannya nanti...


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

17 geng suka bebel:

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tempe ke Ticer ?

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia tauuuu .. najishh musang :) yeaaa betul2 .. hahaa

EYFAalias said...

eyfa penah tgk ape benda ni. adoi. kopi dr najis musang kan? kopi ni mahal. xtau nama apa. kalau x silap eyfa la kan. ehehheee.

Syuxer said...

kopi luwak?

ArulchelseA said...

ooo ni pk cik ttau ni...ni kopi.. tk pun koko

~~Ticer Wann~~ said...

adeii awat p publish lak komen dari pengomen tegar nih... hohoho... takpe-takpe teka lagi...

rara pinkmafia said...

bijik kopi yg dh jd tempe.hehehe

teyn teyn said...

ticer , ape lah bendanya kan .. tp geli lah nengoknye. hehe

Dyana Zubairi said...

ni cam kopi yg macam da melekat2 je..hee

Liyana Zahim said...

Pokok kurma negeri baghdad!

iPai said...

hmmm .. ape benda ek .. lupa laa nama dia .. uhuhh .. lgpun tak suka benda ni ..

Nora Shahaira said...

macam biji kopi n macam tinja juga...ada kat atas nun kata kopi najis musang...aper tu

dzafira said...

Taktau la.. Yela tu kopi agaknya.. Tekaan sy salah la. Mula2 sy tengok, sy ingatkan macam kacang yang rangup untuk dimakan.. hehe

adan said...

rasanya pernah tengok pic ni.. najis untuk buat kopi kat indonesia..?

cik aisha said...

wah...apakah itu?surrender..xtaw...:p

iPai said...

jawapan ??

Anak Wak Mail said...

xtaw ape..tapi bila besarkan gambar ni..dia tulis kopi luwak!..hehe

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan