Wednesday, June 29, 2011

Rabu tanpa bicara? #1

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.....



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

mykhalis said...

wahhh.. kalau tanpa bicara takleh komen le jawabnya..hehe

Fadzmie Mohamad said...

Woah. Superhero pun boleh kena saman? Kering la poket dia tu. Sudah la dia selamatkan orang tanpa upah. Hahaha.

# rabu tanpa kata #5 #

ArulchelseA said...

waaahh lama tk tgok cite ni...dulu ptg2 kul 5.30 ptg mesti duk depan tv ni..kih kih kih kih.. tk pun cite bola tampar tu..kih kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

khalis: dah tu naper komen dengan kata-kata jugak...cer guna bahasa isyarat...ahaks

Fadzmie Mohamad: haha superhero pun kena jugak kalau parking tempat tak betul.. kui3

Arul: citer bola tampar tu pun fevret gak tu.. :)

yatie Awang said...

wahh...superhero pun kena saman, tu lah, suka hati je nak parking....ingat orang takut kat dia.. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

yatie Awang: hee... dia xsempat cari parking..sebab orang mintak tolong :D

Cik Puan Izan❤ said...

nak komen apa yer? hurmmmm...

Syuxer said...

hahahahha hero hero pun kena saman..memang polis tuh tak pilih bulu..:)

cik paja hanim said...

hahaha..over power..lebih 120km/j..saman tetap saman..hihihi

~~Ticer Wann~~ said...

Cik Puan Izan: ihiks.. komen je la apa-apa

~~Ticer Wann~~ said...

Syuxer: polis cam ni la yang kita nak...hehe

~~Ticer Wann~~ said...

cik paja hanim: tau tak pe... haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan