Wednesday, July 6, 2011

Again and again... Wednesday without a word...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…..



Erk??

:.. Speechless


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

40 geng suka bebel:

mOon jOhari said...

erkkk?????? buntu ...

Mila Ahmad said...

hahaha..mcm si bangang lak.,,,,:p

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari kenapa buntu? hik3

~~Ticer Wann~~ said...

@Mila Ahmad haha... bleh plak hilang g dari 'mengguna' tu..pastu di tambah G kat "tangan"...adoii

sifu im said...

npe bahasa melayu dia broken giler??haha

mykhalis said...

ganu pekat nieh..he3

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im haha SPM dulu tak pass kot..

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis ganu ke? haha... kelako

schaze zainn said...

hah?

tangang?

mebi org yg buat notis tu org ganu kot..hihi

ZWAN SABRI said...

Phone Tangang? Lawaklaa.. HAHA

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn haha agaknya la kot.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI haha... camna la leh terlepas pandang dorang ni kan...

Munna said...

kt negara mana ni ticer? sedih nau kalau kat malaysia...hahaha

~~Ticer Wann~~ said...

@Munna rasa macam kat negara kita jer.. :D

cik aisha said...

erm betol2 translate ni silap salah ejaan lagi pulak dah.kat mana la agaknye ni.

~~Ticer Wann~~ said...

@cik aisha haha kat mana tu Ticer tak dapat nak pastikan la.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

ah sudah . tangang jadiknye . mesti kijo oghe ganu nih . hehe :)

Wanie said...

haha..
campuran macam2 bahasa ni..
BM + BI+ ganu..

She's Gee said...

nape tak leh gune? kat spital ea? hehe.. ^^

kotak bulat said...

tak tahu nk komen~ :P

Aisyah Aina said...

apek mana entah yang buat ni...hahaha XD

sergeant keroro said...

orang ganung ni, haha XD

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia haha marah orang ganu nanti :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Wanie Malaysia kan kaya dengan pelbagai bahasa.. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee haha... ye la kot... kui3

~~Ticer Wann~~ said...

@kotak bulat alaa komen la jugak...haha

~~Ticer Wann~~ said...

@Aisyah Aina apek yang nyanyi lagu aci-aci buka pintu kot :p

~~Ticer Wann~~ said...

@sergeant keroro orang ganu celup kot :p

.m y z. said...

ahahah adoi. ni kompem2 kat terengganu kalau guna bahasa mcm ni. haha XP

Syuxer said...

hahahah berat molek ayat tuh..punah abes BM heheh..;p

Shamsuddin Amin said...

phone tangang... LoL

~~Ticer Wann~~ said...

@.m y z. haha silap-silap kat Kl haa camne?

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer haha.. BM dapat pangkat 2 kot ni..

~~Ticer Wann~~ said...

@Shamsuddin Amin orang yang buat papan tanda ni orang Ganu kot kan?

iPai said...

eh dalam bilik guru tak leh guna hp eh

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaibleh la.. sapa cakap tak leh guna plak... hihi.. ni Ticer tepek yang wrong spelling la :D

iPai said...

er hahaha .. tak pasan .. adeh2 .. malu ye ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai haha..mamai kot ni :)

Anak Wak Mail said...

haha..popular kejap si tanggang..:P

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha tapi kurang G la plak :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan